WRC 10 – Launch trailer

WRC 10 – Launch trailer

Sinds september vorig jaar is WRC 10 beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en pc, met een Nintendo Switch-versie in de pijplijn. In werkelijkheid werd de game eerder deze maand op het Nintendo-systeem gepubliceerd.

Uitgever Nacon en ontwikkelaar KT Racing hebben een lanceringstrailer voor de game uitgebracht, die op de YouTube-pagina van Nintendo of America is geplaatst.

video
play-rounded-fill

Over WRC 10

WRC 10 brengt een gloednieuwe jubileumeditie uit om het 50-jarig jubileum van het kampioenschap te herdenken, boordevol nieuw materiaal en sensaties. Herbeleef de meest opwindende gebeurtenissen van 1973 tot nu! De WRC 10-geschiedenismodus stelt je rijvaardigheid op de proef in 19 historische gebeurtenissen waarbij je je moet aanpassen aan de race-omstandigheden van elke periode.

WRC-materiaal dat nog nooit eerder is gezien:

  • Estland, Kroatië, België en Spanje zijn de vier nieuwe rally’s voor 2021.
  • Akropolis, San Remo, Duitsland en Argentinië behoren tot de zes historische rally’s.
  • 120 unieke niveaus
  • 52 officiële teams (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) voor het seizoen 2021; – 20 klassieke voertuigen van Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota en meer…

Carrière-modus, die algemeen wordt geprezen als een van de best ontwikkelde en meest grondige in een racegame, is bijgewerkt met een livery-editor, waarmee je je eigen team kunt samenstellen en je kleuren kunt toepassen op huidige voertuigen!

De hyperrealistische en uiterst nauwkeurige physics-engine van WRC 10 heeft de rijervaring op alle oppervlakken verbeterd, met superieure aerodynamische kracht, turbo- en remcontrole. Om de onderdompeling te vergroten, is het geluidsontwerp bijgewerkt.

Chauffeurs kunnen zichzelf op hun eigen niveau aan de gemeenschap testen in deze zeer competitieve eSport, met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen en clubs waar je je eigen evenementen kunt organiseren.