WRC 9 aangekondigd

WRC 9 aangekondigd

De nieuwste World Rally Championship-videogame komt naar de Nintendo Switch, die de racefans zeker zal plezieren. De game wordt ontwikkeld door KT Racing .

Een releasedatum voor de Nintendo Switch-versie moet nog worden aangekondigd. WRC 9 komt eerst naar de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

video
play-rounded-fill

Een verbeterde en meer uitdagende carrièremodus

Geprezen als een van de beste carrièremodi in elk racespel, was WRC 8 een hit bij rallyfans. Het komt terug in WRC 9 met verbeterde gameplay-mechanica, nieuwe mogelijkheden om je team te upgraden, een grotere verscheidenheid aan evenementen en een sterkere link met wat de echte kampioensteams het hele jaar door doen.

Nog meer inhoud

WRC 9 bevat opnieuw uitgebreide inhoud met drie nieuwe evenementen toegevoegd aan de kalender: de terugkeer van Kenia’s iconische Safari Rally, Rally Japan en de uitdagende smalle asfaltwegen, het prachtige landschap van Rally Nieuw-Zeeland en twee andere rally’s met volledig opnieuw ontworpen omgevingen . Fans kunnen ook achter het stuur van nieuwe klassieke auto’s kruipen die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van de WRC.

Een nog realistischere spelervaring

Om bepaalde voertuiggedragingen te verbeteren en te verfijnen, hebben de ontwikkelaars zich opnieuw gericht op het realisme van autofysica – inclusief vering, remmen en massaoverdracht – om authenticiteit naar een hoger niveau te tillen. Deze aandacht voor detail reproduceert trouw het reactievermogen van de voertuigen op alle ondergronden en onder alle omstandigheden in het echte kampioenschap. Een speciale focus op geluid zorgt ook voor een diepere onderdompeling.

Ad