WRC Generations – Launch trailer

WRC Generations – Launch trailer

WRC Generations heeft nu een debuuttrailer dankzij Nacon en KT Racing. Degenen die geïnteresseerd zijn in het spel krijgen de kans om de rallyervaring dieper te bekijken.

video
play-rounded-fill

Over WRC Generations

In 2022 gaat het World Rally Championship het hybride tijdperk in. De rallywereld ondergaat hierdoor een revolutie, die een enorme impact zal hebben op de prestaties, de schakelstrategie en coureurs en teams die zich moeten aanpassen.

Als het op de gameplay aankomt, zijn er nieuwe gameplay-elementen toegevoegd om de vereisten van de hybride motoren beter weer te geven. Om als beste uit de bus te komen, moet je je batterijen zorgvuldig beheren door de mapping van je motor aan te passen terwijl je door elk van de verschillende unieke niveaus gaat.

Je kunt nu je aangepaste kleurstelling en stickers delen met andere spelers, aangezien we veel nadruk leggen op het geluk van onze gemeenschap. De beste ontwerpen worden beloond en onder de aandacht gebracht.

De nieuwe Leagues-modus is ontworpen met gamers die houden van een gezonde dosis gezonde competitie in gedachten. Spelers kunnen nu online strijden tegen andere spelers met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau. Als je wilt stijgen op de ladder in de Legends-categorie, moet je voor je andere tegenstanders eindigen.

Meer materiaal dan ooit in een rallygame is opgenomen, is beschikbaar in WRC Generations.

• 750 kilometer aan unieke klassementsproeven verspreid over 22 landen

• 49 teams van het seizoen 2022 van de Rally1, Rally2 en Junior World Rally Championships gecombineerd

• 37 illustere auto’s naast verschillende voordelen

• 165 unieke etappes met wedstrijden op tijd

Er is een vernieuwde Rally Sweden-setting geïntroduceerd en er zijn nu in totaal zes gloednieuwe klassementsproeven in het Umea-gebied. Dit is gedaan om het kampioenschap nog nauwkeuriger weer te geven.

Dit zijn nieuwe functies:

• De meest recente hybride auto’s

• Nieuwe fysica voor voertuigen die veel nauwkeuriger tot leven komen

• De mogelijkheid om te strijden tegen andere spelers in een modus genaamd “LEAGUES.”

• Een fris nieuw landschap voor de Rally Sweden, samen met zes gloednieuwe klassementsproeven

• Moedig leden van de community aan om bumperstickers en andere kleurstellingen te ruilen.

• Teamvorming en administratie tijdens het spelen van het spel

De racevideogame WRC Generations is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Er is ondersteuning voor de talen Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans, evenals Japans, Koreaans, Portugees, Russisch en Chinees.