WRC Generations toch gepland?

WRC Generations toch gepland?

Dit jaar werd WRC Generations aangekondigd, maar er was geen teken dat het naar de Nintendo Switch zou komen.

Maar de uitgever van de game, Nacon, heeft nu gezegd dat er een versie voor de Nintendo-console komt. Het komt pas uit na de releasedatum van 13 oktober.

Nacon zegt: “WRC Generations viert de komst van een nieuwe generatie hybride auto’s en de nieuwe race-sensaties die ze met zich meebrengen, evenals een gloednieuwe Leagues-modus die spelers tegen anderen van een vergelijkbaar niveau plaatst.” Mensen zeggen dat dit spel “de meest geavanceerde in de serie” is en dat het “de meeste auto’s, rally’s en speciale etappes heeft die ooit in een videogame zijn gezien”.

video
play-rounded-fill

Over WRC Generations

WRC Generations heeft 750 km unieke klassementsproeven in 22 landen, 49 teams uit het seizoen 2022 (Rally1, Rally2 en Junior WRC), 37 legendarische auto’s plus extra bonussen en 165 getimede klassementsproeven. In termen van specifieke nieuwe functies krijgt de game nieuwe hybride voertuigen, “nog realistischere voertuigfysica”, een LEAGUES-modus waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden, een nieuwe Rally Sweden-omgeving, de mogelijkheid om in-game teams te maken en te beheren , en meer.

Op basis van wat Nacon in het verleden heeft gedaan, zouden we WRC Generations op een gegeven moment in winkels en in de Nintendo Switch eShop moeten kunnen vinden.