WrestleQuest aangekondigd

WrestleQuest aangekondigd

Skybound Games en Mega Cat Studios hebben een unieke nieuwe game onthuld die liefhebbers van zowel worstel- als fantasierollenspellen zal aanspreken.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over WrestleQuest

WrestleQuest is een rollenspel met een worstelthema, geïnspireerd op legendarische worstelaars zoals ‘Macho Man’ Randy Savage en Andre the Giant. De gameplay is vergelijkbaar met die van een traditionele turn-based RPG, behalve dat er in plaats van fantastische gevechten worstelpartijen zijn. Een releasedatum voor de game is op het moment van schrijven nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat deze op Switch zal verschijnen.

Kenmerken

  • Beleef het avontuur van een held… in panty’s! Worstel met Destiny – Ga op heldenreis… in panty’s! Door te trainen, studeren, glammen en je een weg te banen naar de top van de voedselketen voor pro worstelen, kun je van hoopvol groentje tot wereldkampioen worden.
  • Je idolen wachten op je – Worstellegendes zoals Jake the Snake Roberts, Randy ‘Macho Man’ Savage en zelfs Andre the Giant kunnen als inspiratie dienen. Onderzoek universums op basis van hun illustere beroepen.
  • Klassieke RPG-gevechten ontmoeten worstelvaardigheden, matchstijlen en gimmicks in overvloed in deze bloedstollende actiegame.
  • Er zijn good guys, bad guys, hagedissen, robots en meer in dit spel. Terwijl deze fantasie zich buiten de ring waagt, wachten wilde streken, vreemde beesten, actiefiguurstrijders en spandex-vrienden.
  • Kies je vaardigheden, stijl, beschimpingen en zelfs je entree terwijl je leert wat er nodig is om het neusje van de zalm te worden in de professionele worstelwereld van je dromen.