WWE 2K Battlegrounds komt 18 September

WWE 2K Battlegrounds komt 18 September

2K Games en ontwikkelaar Sabre Interactive hebben aangekondigd dat WWE 2K Battlegrounds op 18 september is bestemd voor de Nintendo Switch.

De worsteltitel bevat bij de lancering een selectie van meer dan 70 WWE Superstars en Legends, en daarna zullen er nog meer Superstars worden uitgebracht.

Ziet er absoluut krankzinnig uit en dat is geen slechte zaak. Na de WWE 2K20-ramp moest 2K iets luchtigs en leuks doen terwijl ze hun huis in orde maakten.

Over WWE 2K BATTLEGROUNDS

BRAWL ZONDER GRENZEN

De wereld van WWE is jouw strijdtoneel met geheel nieuwe, over-the-top, in-your-face arcade-actie.

OVER-THE-TOP ACTIE

Met meer dan 70 WWE Superstars en Legends, neem je favorieten de strijd aan met ongeremde, losgeslagen en in-your-face pandemonium! Voer over-the-top bewegingen uit en gebruik je speciale vaardigheden om je tegenstander te vernietigen terwijl je vecht in interactieve omgevingen!

VEEL MATCHTYPES

Voer oorlog in verschillende van je favoriete wedstrijdtypes met leuke wendingen, waaronder Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way en Battlegrounds Challenge!

GEVECHT MET VRIENDEN – ONLINE OF AAN DE COUCH

Doe mee aan online toernooien of zet je claim als King of the Battleground in en overleef de online melee tegen spelers van over de hele wereld! Plus, vecht in lokale multiplayer en domineer je vrienden vanuit je woonkamer!