WWE 2K Battlegrounds komt uit op 18 September

WWE 2K Battlegrounds komt uit op 18 September

2K Games heeft bevestigd dat WWE 2K Battlegrounds dit jaar, op 18 september 2020, naar Nintendo Switch en andere moderne platforms komt.

De game bevat meer dan 70 WWE-supersterren in een meer cartoonachtige kunststijl, die het tegen elkaar opnemen in buitensporige ringwedstrijden!

WWE 2K Battlegrounds bevat meer dan 70 WWE Superstars en Legends en is een geheel nieuwe, over-the-top multiplayer-arcade-ervaring met interactieve omgevingen en verwoestende power-ups. Vecht online of op de bank tegen je vrienden in talloze soorten wedstrijden, waaronder de nieuwe King of the Battleground en online toernooien.

video

Over WWE 2K Battlegrounds

De wereld van WWE is jouw strijdtoneel met geheel nieuwe, over-the-top, in-your-face arcade-actie terwijl je favoriete WWE Superstars en Legends het uitvechten in bizarre interactieve omgevingen over de hele wereld. Concurreer met je vrienden in je favoriete wedstrijdtypes met een arsenaal aan overdreven manoeuvres, speciale vaardigheden en verwoestende power-ups, waaronder Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way en meer, zoals Mauro Ranallo en Jerry “The King” Lawler alles noemen de chaos! Ben je klaar om het slagveld te betreden?

Brawl Without Limits!

Met meer dan 70 WWE Superstars en Legends, neem je favorieten de strijd aan met ongeremde, losgeslagen en in-your-face pandemonium! Voer over-the-top moves uit en gebruik je speciale vaardigheden om je tegenstander te vernietigen terwijl je vecht in interactieve omgevingen tijdens multiplayer-actie!

Vecht het uit over de hele wereld!

Speel een geheel nieuwe verhaalmodus die wordt verteld door middel van originele strips, naast Paul Heyman en Stone Cold Steve Austin en help de leiding te nemen om de volgende WWE Superstars te vinden! Vecht als unieke en kleurrijke nieuwe personages tegen gevestigde WWE Superstars om je moed te testen en je vaardigheden te tonen terwijl je onderweg nieuwe personages en Battlegrounds ontgrendelt.

Het is jouw slagveld!

Maak je eigen WWE 2K Battlegrounds met tal van aanpasbare onderdelen terwijl je je eigen originele personages en Battlegrounds maakt, aanpast en bewerkt!

VEEL zoektypen

Voer oorlog in een grote verscheidenheid van je favoriete wedstrijdtypes met leuke, nieuwe wendingen, waaronder Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way en de geheel nieuwe Battlegrounds Challenge!

Vecht met vrienden – online of op de bank

Doe mee aan online toernooien of zet je claim als King of the Battleground in en overleef de online melee tegen spelers van over de hele wereld! Plus, vecht het uit in lokale multiplayer en domineer je vrienden!

Ad