Wylde Flowers 1.6.0 Update: Eury’s Salon en meer

Wylde Flowers 1.6.0 Update: Eury’s Salon en meer

Samenvatting:

De Wylde Flowers 1.6.0-update laat spelers kennismaken met de grote opening van Eury’s Salon, waar meer dan 60 nieuwe kapsels op aanpassing wachten. Naast deze opwindende toevoeging kunnen spelers hun vriendschappen met Gloria en Bruno verdiepen, bugfixes ervaren en verschillende gameplay-verbeteringen ontdekken. Dit artikel biedt een diepgaand overzicht van alle functies en verbeteringen van de nieuwste update.


Wylde Flowers 1.6.0-update

Welkom in de wereld van Wylde Flowers, waar spannende avonturen en unieke ervaringen wachten. In de nieuwste 1.6.0-update kunnen spelers uitkijken naar een reeks nieuwe functies die hun gameplay verbeteren. Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze update is de introductie van Eury’s Salon, een stijlvolle toevoeging aan Fairhaven die een frisse wind van verandering brengt in het uiterlijk en de relaties van je personage.

Eury’s Salon Grand Opening

Eury’s Salon is de nieuwste hotspot in Fairhaven en biedt spelers de kans om het uiterlijk van hun personage te transformeren met meer dan 60 nieuwe kapsels. Deze grootse opening markeert een belangrijk moment in de evolutie van het spel, omdat spelers nu als nooit tevoren hun individualiteit via hun avatars kunnen uiten. Of je nu gaat voor een chique, elegante of wilde uitstraling, Eury’s Salon heeft het perfecte kapsel voor jou.

Tara aanpassen met nieuwe kapsels

Met de introductie van Eury’s Salon kun je het uiterlijk van Tara nu naar hartenlust aanpassen. Kies uit een breed scala aan kapsels om haar een frisse en persoonlijke look te geven. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke bob, levendige kleuren of extravagante krullen, de salon heeft wat je zoekt. En het beste deel? Je kunt je kapsel op elk moment veranderen via het inventarismenu, zodat je het uiterlijk van je personage kunt aanpassen aan je huidige humeur.

Vriendschappen verdiepen met Gloria en Bruno

Bij Wylde Flowers ging het altijd om het opbouwen van betekenisvolle relaties, en de update 1.6.0 tilt dit naar een hoger niveau. Spelers hebben nu meer mogelijkheden om nauwere vrienden te worden met Gloria en Bruno. Deze geliefde personages bieden vier verschillende stadia van vriendschap, waardoor spelers een diepere en meer lonende verbinding krijgen naarmate ze verder komen in het spel.

Gameplay-elementen: ontgrendelen en ontwerpen

Om jezelf volledig onder te dompelen in Eury’s Salon, moet je een opdrachtenreeks volgen. Nadat je Violet’s Boutique hebt ontgrendeld, ontmoet je Eury Sinclair en help je haar bij het opzetten van haar salon. Als onderdeel van het proces kun je essentiële items maken, zoals pommade, conditioner en verschillende haarkleuren, die je aan Eury kunt verkopen of kunt ruilen voor nieuwe kapsels. Dit boeiende gameplay-element voegt een nieuwe laag diepte toe aan je Wylde Flowers-ervaring.

Haarstijlen en wenkbrauwkleuren veranderen

Als je eenmaal een nieuw kapsel hebt gekocht, heb je de vrijheid om het op elk gewenst moment te veranderen via het inventarismenu, zonder extra kosten. Wil je je wenkbrauwen matchen met je nieuwe haarkleur? Geen probleem! Je kunt de kleuren van je wenkbrauwen ook wijzigen via het inventarismenu zodra je je eerste kapsel hebt aangeschaft.

Romantiek in Wylde Flowers

Eury Sinclair is niet zomaar een haarstylist; ze is ook een volledig romantisch personage. Spelers kunnen Eury meenemen op vele dates, waardoor hun band wordt verdiept en de romantische kant van Wylde Flowers wordt ontdekt. Deze toevoeging voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het verhaal en de karakterinteracties van de game.

Verbeterde vriendschapsfasen

Gloria en Bruno, twee personages waar spelers dol op zijn, bieden nu vier stadia van vriendschap. Naarmate je deze fasen doorloopt, ontgrendel je nieuwe dialogen, interacties en ervaringen ermee. Het versterken van je vriendschappen in Wylde Flowers is nog nooit zo lonend geweest.

Bugfixes en aanpassingen

De 1.6.0-update lost ook verschillende bugs op en brengt belangrijke aanpassingen aan de gameplay aan. Enkele opmerkelijke oplossingen en wijzigingen zijn onder meer:

– Het recept voor de Boekettafel wordt toegekend als de zoektocht If It’s Bouquet With You eerder werd gemist of mislukt.

– Damon zegt nu: boep! als hij je speels boopt.

– Getrouwde partners zijn betrouwbaarder in het voeren van uw kippen en eenden als ze aanbieden om te helpen.

– Sophia zal nu slechts één keer door het gangpad lopen op haar bruiloft met Thomas.

– Sebastian zal niet langer proberen je aandacht te trekken van achter de toonbank in Sophia’s restaurant.

– Enkele vertaalfouten in het Russisch, Frans en Frans-Canadees gecorrigeerd.

– Kokosnoten zijn toegevoegd aan Shelby’s winkel en olijven aan Kai’s kraam.

– Een aantal outfits van Violet bevinden zich nu in de juiste categorie.

– Ondertitels met een groot lettertype zijn beter gepositioneerd tijdens tussenfilmpjes.

– Er is een zeldzaam probleem opgelost waarbij items op elkaar werden gestapeld in de bouwmodus.

– Een zeldzaam probleem opgelost waardoor planten niet op de achterste rij van de grote kas konden groeien.

– Huwelijksaanzoeken aan Cameron, Damon en Amira zijn nu afhankelijk van de voorwaarde dat de brug naar de berg eerst wordt gerepareerd.

– Violet wordt niet transparant tijdens een gesprek met Lina in de zoektocht ‘Witch You Were Here’.

– De Cloche-animatie ontbreekt niet langer tijdens het geven van geschenken.

– Pumpkin Ale is pas beschikbaar als de zoektocht ‘The Harvest Fest’ is voltooid.

– Bijen zullen niet blijven hangen nadat hun bijenkorf is verwijderd.

Conclusie

De Wylde Flowers 1.6.0-update levert een schat aan nieuwe functies en verbeteringen die uw game-ervaring verbeteren. Van de levendige Eury’s Salon tot diepere vriendschappen en bugfixes: de update belooft spelers betrokken en vermaakt te houden. Duik in de wereld van Wylde Flowers en omarm vandaag nog deze opwindende veranderingen!

Veelgestelde vragen
 • 1. Hoe ontgrendel ik Eury’s Salon in Wylde Flowers 1.6.0?
  • Om Eury’s Salon te ontgrendelen, moet je Zomer van Jaar 2 bereiken en Violet’s Boutique ontgrendelen. Nadat je de zoektocht The Mane Event hebt voltooid, ontmoet je Eury Sinclair en help je haar met het opzetten van haar nieuwe salon.
 • 2. Kan ik mijn kapsel veranderen in Wylde Flowers 1.6.0 nadat ik er een heb gekocht?
  • Ja, je kunt je kapsel op elk moment veranderen via het inventarismenu, en er zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
 • 3. Wat zijn de nieuwe gameplay-elementen gerelateerd aan Eury’s Salon?
  • Spelers kunnen items zoals pommade, conditioner en verschillende haarkleuren maken om aan Eury te verkopen of ze in te ruilen voor nieuwe kapsels.
 • 4. Zijn er nieuwe romantiekopties in de 1.6.0-update?
  • Ja, Eury Sinclair is nu een romantisch personage in Wylde Flowers, en je kunt haar meenemen op dates om je relatie te verdiepen.
 • 5. Welke veranderingen zijn er aangebracht in de vriendschapsniveaus met Gloria en Bruno?
  • Gloria en Bruno bieden nu vier vriendschapsfasen, waardoor er meer interacties en dialoogmogelijkheden zijn naarmate je vriendschap zich verdiept.