Xbox Live komt en Cuphead is de eerste met ondersteuning

Xbox Live komt en Cuphead is de eerste met ondersteuning

In een Microsoft-blog heeft het bedrijf bevestigd dat ze Xbox Live-functies naar Nintendo Switch brengen. Xbox Live-functies worden eerst geïmplementeerd in Cuphead.

video
play-rounded-fill

Xbox Live op Nintendo Switch

Zoals met de meeste nieuwe technologieën werken we graag samen met partners om ons te helpen nieuwe innovaties te ontdekken die we ontwikkelaars brengen. Dat brengt ons naar Cuphead!

Onze vrienden bij StudioMDHR hebben al ervaring met Xbox Live buiten de console – Cuphead is ook beschikbaar op Windows 10 met Xbox Live. We hebben een aantal goede gesprekken met hen gehad over Xbox Live en de gaming-community, vooral nadat we hadden gezien wat Mojang had gedaan met Minecraft en de Bedrock-editie.

Onderzoeken

Vanwege deze recente discussies werken we samen met StudioMDHR om te onderzoeken of Xbox Live-functies buiten Xbox en pc voor Nintendo Switch beschikbaar zijn. Ja, dit betekent dat fans nu de mogelijkheid zullen hebben om het prijswinnende debuutspel van StudioMDHR te ervaren op Nintendo Switch met Xbox Live!

We zullen in de komende maanden met StudioMDHR samenwerken om Xbox Live-functies in Cuphead op de Nintendo Switch te implementeren. Gezien de vroege fase van ons werk met StudioMDHR, zullen de Xbox Live-functies verschijnen in een post-launch update van Cuphead op Nintendo Switch.

We willen Studio MDHR en Nintendo bedanken voor hun hulp bij dit onderzoek!


Het is net of onze gebeden voor betere Nintendo Switch Online misschien gaan uitkomen.