XCOM: Chimera Squad komt volgens PEGI-classificatie?

XCOM: Chimera Squad komt volgens PEGI-classificatie?

Het Pan European Game Information Board (PEGI) heeft onlangs zijn lijst voor XCOM: Chimera Squad bijgewerkt, wat suggereert dat het zijn weg naar Nintendo Switch zou kunnen vinden.

Over XCOM: Chimera Squad

XCOM: Chimera Squad, oorspronkelijk uitgebracht in 2020, is de turn-based tactische shooter in de populaire XCOM-serie en is het vervolg op XCOM 2: War of the Chosen, waar mensen en aliens zij aan zij samenwerken.

video

Zoals te zien is op de PEGI-beoordelingspagina, is XCOM: Chimera Squad beoordeeld voor Nintendo Switch, PS4 en Xbox One, wat sterk aangeeft dat het eindelijk op weg is naar consoles.

Het kreeg de beoordeling PEGI 16 omdat het “aanhoudende afbeeldingen van geweld tegen menselijke karakters en sterk geweld” bevat. Dat gezegd hebbende, zouden we lezers adviseren om dit nieuws met een korreltje zout te nemen, in ieder geval tot een officiële aankondiging van de uitgever.

XCOM: Chimera Squad biedt een geheel nieuw verhaal en turn-based tactische gevechtservaring in het XCOM-universum.

Het verhaal van XCOM: Chimera Squad

Na jaren van buitenaardse heerschappij heeft de mensheid de oorlog om de aarde gewonnen. Maar toen de Overlords de planeet ontvluchtten, lieten ze hun voormalige soldaten achter. Nu, vijf jaar na de gebeurtenissen van XCOM 2, werken mensen en buitenaardse wezens samen om een ​​beschaving van samenwerking en coëxistentie te smeden.

Welkom bij City 31, een model van vrede in een wereld na de invasie. Niet alle aardbewoners steunen echter een alliantie tussen soorten. Chimera Squad, een elitemacht van menselijke en buitenaardse agenten, moet samenwerken om de ondergrondse bedreigingen te vernietigen die de stad naar chaos drijven.

Je agenten zijn uniek: elk van hen is uitgerust met speciale tactische vaardigheden en gedreven door een andere motivatie om lid te worden van Chimera Squad. Zet gerichte teamleden in om de gevaren te onderzoeken en te bestrijden die de districten van City 31 doordringen. Leid Chimera Squad door een nieuwe ervaring die innoveert in de turn-based erfenis van XCOM, gebruikmakend van strategie, teamwerk en nieuwe doorbraak-en-duidelijke gameplay om je missiedoelen.

De toekomst van City 31 hangt van jou af.