XEL – 37 minuten aan gameplay

XEL – 37 minuten aan gameplay

De actie-avonturengame XEL is nu beschikbaar op Nintendo Switch en nieuwe gameplay heeft laten zien hoe de game eruitziet. Super Nintendad liet mensen 37 minuten aan beeldmateriaal bekijken.

video
play-rounded-fill

Over XEL

XEL is een 3D sci-fi fantasy actie-avonturenspel. Je speelt als Reid, die is gestrand op de vreemde planeet XEL.

Omdat ze zich haar verleden niet herinnert, is het aan jou om erachter te komen wat er met haar is gebeurd en hoe ze verbonden is met XEL. Houd je zwaard en schild klaar, want je zult de bovenwereld van XEL gaan verkennen en enge kerkers vol verrassingen en moeilijke puzzels binnengaan.

Je zult nieuwe vrienden en vijanden ontmoeten, nieuwe gereedschappen vinden en in staat zijn om door tijd en ruimte te springen terwijl je gaat. Reid vindt een oneindige cyclus van gevaar terwijl ze dieper graaft in de mysteries rond XEL. Kan ze eruit komen, en zo ja, wat is ervoor nodig?

Kenmerken:

Een 3D-actie-avonturenspel dat je door ruimte en tijd schopt. Verken de mysterieuze wereld van XEL en leer over zijn duistere verleden. De bovenwereld is vol leven en de kerkers zijn moeilijk te doorbreken. Help Reid erachter te komen wie ze is en waarom ze vastzit op deze vreemde plek. Hack en hak je een weg door robot-minions die gek zijn geworden, en neem het op tegen de vreemde dieren van XEL. Gebruik je arsenaal aan hulpmiddelen om puzzels op te lossen die met de tijd rotzooien.

Gameplay uit het verleden ontmoet functies uit het heden

• XEL heeft een goed gemaakt vechtsysteem met ontwijken, pareren en gadgets. • De game is een klassiek 3D-actie-avontuur van bovenaf.

• Verbeter je wapen, schild en gadgets om nog meer te schoppen.

Met unieke vaardigheden kun je door de tijd springen om plaatsen te bereiken waar je voorheen niet kon komen, vijanden ontmoeten als ze zwakker zijn en de regels van de ruimte overtreden. In XEL zullen de kerkers en puzzels zowel je hersenen als je lef op de proef stellen.

De wereld van XEL wacht op je. Probeer een interessant sci-fi-fantasieverhaal dat veel nadruk legt op het vertellen van verhalen, gevechten en puzzels. Ontmoet een gedenkwaardige cast van personages en praat met hen op geestige en charmante manieren. Vind in de tijd vervormde gebieden die je laten zien wat er achter de schermen is gebeurd om deze vreemde plek tot een einde te brengen. Communiceer met de wereld om je heen en praat met NPC’s.

• XEL heeft prachtige beelden gemaakt door een gepassioneerd indie-team en een tijdloze soundtrack van Gidon Wolff.

De Nintendo Switch eShop heeft nu XEL. Er is ondersteuning voor de talen Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

Ad