Xenoblade Chronicles 3 2.1.1 Update: patch notes, oplossingen en Amiibo-ondersteuning

Xenoblade Chronicles 3 2.1.1 Update: patch notes, oplossingen en Amiibo-ondersteuning

Samenvatting:

We duiken in de wereld van de nieuwste update van Xenoblade Chronicles 3, versie 2.1.1. Ontdek de belangrijkste verbeteringen en oplossingen die uw game-ervaring verbeteren, inclusief oplossingen voor problemen met Special Hero BGM en Art Follow-Up. Daarnaast onderzoeken we de opwindende ondersteuning voor Pyra- en Mythra-amiibo, waarmee we je het laatste Nintendo Switch-gamingnieuws brengen. Blijf op de hoogte en haal het meeste uit je avontuur in deze boeiende RPG.


3 2.1.1 Update: patchopmerkingen, oplossingen en Amiibo-ondersteuning

De Xenoblade Chronicles 3-community bruist van opwinding toen Nintendo onlangs de 2.1.1-update uitrolde, en als toegewijde spelers zijn we hier om alle essentiële details voor je uit te leggen.

Problemen met achtergrondmuziek en audio voor speciale helden oplossen

Een van de opvallende oplossingen in deze update verhelpt een vervelend probleem met betrekking tot Special Hero BGM (achtergrondmuziek). Spelers die de Expansion Pass niet hadden, ondervonden een probleem waarbij de achtergrondmuziek van de speciale held, samen met de audio-omgevingsinstellingen en meldingen, niet werd weergegeven. Dit was begrijpelijkerwijs frustrerend voor degenen die zich wilden onderdompelen in de audio-ervaring van de game. Gelukkig komt de 2.1.1-update te hulp door ervoor te zorgen dat alle spelers van deze audioverbeteringen kunnen genieten, of ze nu de Expansion Pass hebben of niet.

Oplossing van het vervolgprobleem met de kracht van kunst

Een ander probleem dat is opgelost heeft betrekking op Staying Power’s Art Follow-Up. Voorheen zou het activeren van Fusion Arts er onbedoeld voor zorgen dat vervolgaanvalschade wordt toegebracht aan het personage dat Fusion Arts en hun bondgenoten gebruikt. Dit verstoorde niet alleen de gameplay, maar bracht ook onverwachte uitdagingen met zich mee. Met de 2.1.1-update kunnen spelers nu Fusion Arts uitvoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over onbedoelde schade aan hun personages en bondgenoten, wat resulteert in een soepelere en plezierigere game-ervaring.

Pyra en Mythra Amiibo-ondersteuning

Maar daar stopt de opwinding niet. Vanaf juli verwelkomde Xenoblade Chronicles 3 ondersteuning voor de nieuwe Pyra- en Mythra-amiibo-figuren. Deze iconische personages uit de game voegen nu een geheel nieuwe dimensie toe aan je gameplay. Met deze amiibo kun je speciale in-game content ontgrendelen, toegang krijgen tot unieke functies en jezelf nog dieper onderdompelen in het Xenoblade Chronicles 3-universum. Het is een traktatie voor zowel verzamelaars als fanatieke spelers.

Conclusie

Samenvattend levert de 2.1.1-update voor Xenoblade Chronicles 3 een soepelere en leukere game-ervaring door kritieke problemen aan te pakken, zoals Special Hero BGM en Staying Power Art Follow-Up. Bovendien voegt de ondersteuning voor Pyra- en Mythra-amiibo een spannende laag interactiviteit aan het spel toe. Blijf op de hoogte voor meer updates en verbeteringen in de wereld van Xenoblade Chronicles 3, en vervolg je avontuur in deze boeiende RPG.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Wat houdt de update van Xenoblade Chronicles 3 2.1.1 in?
  • A: Deze update verhelpt problemen met betrekking tot achtergrondmuziek voor speciale helden, audio-instellingen en Staying Power Art Follow-Up.
 • Vraag 2: Hoe kan ik het probleem met de achtergrondmuziek van speciale helden oplossen?
  • A: U kunt een gedetailleerde oplossing vinden in onze gids in dit artikel.
 • Vraag 3: Vertel me meer over ondersteuning voor Pyra- en Mythra-amiibo in Xenoblade Chronicles 3.
  • A: We bieden inzicht in de functionaliteit ervan en hoe ze uw game-ervaring verbeteren.
 • Vraag 4: Zijn er nog andere opmerkelijke updates voor Nintendo Switch-games?
  • A: Blijf op de hoogte van het laatste Nintendo Switch-gamingnieuws in dit artikel.
 • Vraag 5: Kan ik meer verbeteringen verwachten in toekomstige Xenoblade Chronicles 3-updates?
  • A: We houden u op de hoogte van toekomstige updates en verbeteringen in onze gamingnieuwssectie.