Xenoblade Chronicles 3 – A Formidable Enemy track

Xenoblade Chronicles 3 – A Formidable Enemy track

Nintendo heeft nog een nummer van Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht, genaamd “A Formidable Enemy”, terwijl het aftellen naar de release van de game doorgaat. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het thema afgespeeld als je tegen behoorlijk krachtige vijanden vecht.

video
play-rounded-fill

Nintendo heeft een aantal andere nummers verzonden voor Xenoblade Chronicles 3.

Over Xenoblade Chronicles 3

Vecht om te leven. Probeer in leven te blijven.

Noah en Mio komen uit Keves en Agnus, twee landen die met elkaar in oorlog zijn. Ga met ze mee op een oprechte reis door een wereld in oorlog met een duister geheim. Verken enorme, fantastische werelden en word goed in realtime RPG-gevechten terwijl je achter de schermen op jacht gaat naar de echte vijand.

Bereid je verhuizing voor

Als je een vijand ziet, trek je je wapen tevoorschijn en spring je meteen in de strijd. Zorg ervoor dat je automatisch aanvalt en gebruik vervolgens krachtige vaardigheden genaamd Arts om te proberen te winnen. Je kunt het personage dat je bestuurt naar believen aanpassen aan je stijl en strategie in de strijd.

Wees slim. Gebruik kunst!

Kunstaanvallen zijn speciale aanvallen die uniek zijn voor de Class- en Ouroboros-vorm van je personage. Onthoud hoe je ze moet positioneren om het meeste uit hun kracht te halen, sommige treffers meer schade aan te laten richten of debuffs te verwijderen.

Vecht samen als een paar

Door Interlinking te gebruiken, kunnen bepaalde paren karakters in je groep hun krachten bundelen in de strijd om een ​​Ouroboros te vormen, wat een fel krachtig wezen is.

Verander wie de leiding heeft om de vorm en kunst van de Ouroboros aan te passen aan jouw aanpak.

Op 29 juli 2022 komt Xenoblade Chronicles 3 over de hele wereld uit voor Nintendo Switch.

Ad