Xenoblade Chronicles 3 – A Step Away vocaal nummer

Xenoblade Chronicles 3 – A Step Away vocaal nummer

Nintendo heeft ervoor gekozen om één extra Xenoblade Chronicles 3-nummer uit te brengen. “A Step Away” is het gedeelde nummer, een nieuwe dramatische voice-track uit de game.

Xenoblade Chronicles-games bevatten in het verleden stemmuziek, van “Beyond the Sky” in de eerste game tot “Drifting Soul” en “One Last You” in de tweede game. “A Step Away” zal waarschijnlijk een vergelijkbare functie hebben, hetzij als een eindthema of als een nummer dat wordt afgespeeld tijdens enkele van de meest emotioneel geladen scènes van de game.

video
play-rounded-fill

Over Xenoblade Chronicles 3

In het volgende deel van de Xenoblade Chronicles-serie moet je vechten voor je leven. Noah en Mio, burgers van de oorlogvoerende landen Keves en Agnus, nodigen je uit op een reis van het hart om de cyclus van conflicten te stoppen. Zes personages uit verschillende landen verenigen zich om de kolonies van Aionios wakker te schudden en de werkelijke aard van het gevaar te onthullen waarmee ze allebei worden geconfronteerd.

Ontdek hoe deze game past bij het bredere verhaal van Xenoblade Chronicles door uitgestrekte, exotische omgevingen te doorkruisen. Voer het bevel over zes personages en ga naadloos RPG-gevechten in realtime aan. Alle zes je primaire partijleden gaan automatisch de strijd aan met vijanden met hun respectievelijke kunsten en wapens.

Je squadron moet zo gepositioneerd zijn dat hij de schade en debuffs van Arts kan maximaliseren. Personages kunnen interlinken om een ​​formidabele Ouroboros te bouwen die in staat is om de meest formidabele vijanden te verslaan met krachtige Arts.