Xenoblade Chronicles 3 – Accolades Trailer

Xenoblade Chronicles 3 – Accolades Trailer

Benieuwd naar de mening van recensenten over de nieuw uitgebrachte Xenoblade Chronicles 3? Nintendo heeft een nieuwe video met lofbetuigingen gelanceerd voor de open-world role-playing game, die enorm goede recensies heeft en veel lof krijgt van verschillende media-publicaties.

De recensies voor Xenoblade Chronicles 3, die nu beschikbaar is op Nintendo Switch, zijn extatisch. Noah en Mio nodigen je uit op een spannende reis om het rijk van Aionios te behouden.

video
play-rounded-fill

Over Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 voor Nintendo Switch is een geheel nieuwe RPG-ervaring. Door de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samen te brengen, zal deze game spelers naar de wereld van Aionios vervoeren, de thuisbasis van twee vijandige landen.

Zes krijgers uit verschillende koninkrijken komen samen om de waarheid achter hun strijd te achterhalen, en ze richten hun blik op Swordmarch, een regio die door een enorm zwaard is verwoest.

Net als in eerdere Xenoblade Chronicles-titels beginnen de gevechten met de speler die het opneemt tegen tegenstanders in de bovenwereld. Met zes leden in je groep moet je de capaciteiten van elke soldaat in je voordeel gebruiken, rekening houdend met hun relatieve positie ten opzichte van de tegenstander. Personages die je tijdens je reis tegenkomt, kunnen je vergezellen in de strijd en je strategische krachten versterken.

Pas je team aan terwijl je door Aionios vordert door de klassen van je helden aan te passen aan het scenario. Elk van de tag-teampartners, Noah en Mio, Lanz en Sena, en Eunie en Taion, mogen de Ouroboros bouwen als aan specifieke criteria wordt voldaan tijdens gevechten. Elke Ouroboros heeft zijn unieke reeks krachtige acties, en bepalen wanneer te transformeren kan cruciaal zijn voor de overwinning!