Xenoblade Chronicles 3 – Aionios trailer

Xenoblade Chronicles 3 – Aionios trailer

Nintendo heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor Xenoblade Chronicles 3 die zich richt op het rijk van Aionios, waar spelers hun avontuur zullen beginnen.

video
play-rounded-fill

Over Xenoblade Chronicles 3

Ga met Noah en Mio, burgers van de oorlogvoerende landen Keves en Agnus, mee op een aangrijpende zoektocht om de cyclus van oorlogvoering te doorbreken. Een groep van zes mensen uit deze landen komt samen om de kolonies van Aionios wakker te schudden en het werkelijke gevaar te onthullen waarmee beide landen worden geconfronteerd. Verken uitgestrekte, surrealistische omgevingen terwijl je ontdekt hoe deze game aansluit bij het bredere verhaal van Xenoblade Chronicles.

Bedien zes personages en ervaar realtime RPG-gevechten.

Alle zes je belangrijkste groepsleden gaan de strijd aan en vallen automatisch aan met hun unieke vaardigheden en wapens. Positioneer je squadron om schade en debuffs te maximaliseren met behulp van Arts. Personages kunnen onderling samenwerken om een ​​formidabele Ouroboros te bouwen die in staat is om de meest angstaanjagende tegenstanders te verslaan met geweldige kunsten.

Op 29 juli 2022 wordt Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad