Xenoblade Chronicles 3 – Art gelekt

Xenoblade Chronicles 3 – Art gelekt

Xenoblade Chronicles 3 — een nieuw deel in de Xenoblade Chronicles-serie — werd aangekondigd door Nintendo. Hoewel er momenteel weinig details zijn over de gameplay en omgeving van de game, hebben we nu nog een voorproefje van de aanstaande titel.

In het materiaalgedeelte van Nintendo’s officiële website hebben fans ontdekt wat de officiële key-art (en cover-art) voor Xenoblade Chronicles 3 lijkt te zijn. keer krijgen we alle zes de belangrijkste personages van het spel in één gebied te zien!

Over Xenoblade Chronicles 3

We bieden je nu nieuws over de nieuwste game van MONOLITHSOFT: Xenoblade Chronicles 3, iets meer dan vier jaar na de release van Xenoblade Chronicles 2 en anderhalf jaar na de release van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Het is het derde deel in de Xenoblade Chronicles-serie, zoals de naam al doet vermoeden. We zijn momenteel bezig met de laatste aanpassingen om te garanderen dat dit de best mogelijke game is, gebaseerd op alles wat we hebben geleerd van de vorige afleveringen van de serie.

Een verbrijzeld groot zwaard van Mechonis en de romp van de Urayan Titan met een groot gapend gat zijn de belangrijkste beelden. Ik ben er zeker van dat de slotscène in de trailer iedereen verbaasde die hem zag. Wat houdt dit beeld in? Dat is iets wat ik nu niet kan zeggen. Wat ik je kan vertellen is dat dit beeld al geruime tijd in de maak is. We hebben het bedacht ergens tussen het einde van de ontwikkeling van Xenoblade Chronicles en het begin van de ontwikkeling van Xenoblade Chronicles 2.

Als gevolg hiervan is het geen nieuwe toevoeging aan de serie. We denken dat zowel degenen die Xenoblade Chronicles en/of Xenoblade Chronicles 2 hebben gespeeld als degenen die voor het eerst een Xenoblade Chronicles-game spelen, van de game zullen genieten.

Masatsugu Saito, die eerder de personages voor Xenoblade Chronicles 2 ontwierp, heeft de personages voor deze game gemaakt. Koichi Mugitani heeft enkele van de belangrijkste kunstwerken gemaakt, die we je nu niet kunnen laten zien. Zoals je kunt zien, hebben bekende Xenoblade Chronicles-crewleden opnieuw de handen ineen geslagen om dit spel te produceren.

De soundtrack van de game werd eveneens verzorgd door muzikanten die eerder aan de franchise hebben gewerkt. Yasunori Mitsuda, Manami Kiyota, ACE (TOMOri Kudo, CHiCO), Kenji Hiramatsu en Mariam Abounnasr schreven de soundtrack voor Xenoblade Chronicles 3.

De muziek in deze game behoudt de Xenoblade Chronicles-smaak en gaat tegelijkertijd een nieuwe uitdaging aan: een op een fluit gebaseerd nummer als thema. Een van de belangrijkste motieven in dit spel is de fluit. De trailer heeft een aantal extra functies en onderwerpen. We zullen de informatie in de loop van de tijd één voor één delen.

Xenoblade Chronicles 3 is een geheel nieuw avontuur dat de werelden van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samenbrengt om spelers naar de toekomst te vervoeren. Hoewel het nog even duurt voordat het spel wordt uitgebracht, moet je het in de gaten houden.

Ad