Xenoblade Chronicles 3 – Battle footage en details

Xenoblade Chronicles 3 – Battle footage en details

Na de aankondiging van de releasedatum voor Xenoblade Chronicles 3 heeft Nintendo de officiële Japanse website van de game gelanceerd.

Er staat nog veel meer materiaal op de planning voor de komende weken en maanden, maar er zijn momenteel een paar traktaties beschikbaar met dank aan onze vrienden bij Nintendo Everything.

Nieuwe Xenoblade Chronicles 3-gameplay

Eerst en vooral hebben we pure gameplay met een korte blik op gevechten. Het is iets minder dan 30 seconden, maar dat is alles wat we hebben voor nu.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Meer over Xenoblade Chronicles 3

In Xenoblade Chronicles 3, de volgende game in de populaire RPG-serie van Monolith Soft, wacht een enorm universum. Spelers nemen de rol aan van protagonisten Noah en Mio terwijl ze navigeren door het conflict tussen de vijandige landen Keves en Agnus. Zes personages uit verschillende landen zullen deelnemen aan een groot verhaal met het concept ‘leven’ als basisthema.

Ga met Noah en Mio, inwoners van de concurrerende landen Keves en Agnus, mee op een ontroerende zoektocht om de cyclus van bloedvergieten te doorbreken. Een groep van zes mensen uit verschillende landen werkt samen om de kolonies van Aionios wakker te schudden en het werkelijke gevaar bloot te leggen waarmee beide landen worden geconfronteerd. Verken uitgestrekte, surrealistische omgevingen terwijl je ontdekt hoe deze game zich verhoudt tot het grotere Xenoblade Chronicles-plot.

Beveel zes personages en neem deel aan realtime RPG-gevechten.

Alle zes je belangrijkste groepsleden gaan de strijd aan en vallen automatisch aan met hun unieke vaardigheden en wapens. Positioneer je squadron om schade en debuffs te maximaliseren door gebruik te maken van Arts. Personages kunnen onderling samenwerken om een ​​formidabele Ouroboros te bouwen die in staat is om de meest angstaanjagende tegenstanders te verslaan met geweldige kunsten.

Ontdek een nieuw universum dat de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 verbindt, die op 29 juli 2022 op de Nintendo Switch worden uitgebracht.

Ad