Xenoblade Chronicles 3 – Chain Attack track

Xenoblade Chronicles 3 – Chain Attack track

In afwachting van de release van de game heeft Nintendo ervoor gekozen om nog een nummer uit Xenoblade Chronicles 3 te publiceren. Het gedeelde nummer is Chain Attack, een gloednieuw nummer dat wordt afgespeeld wanneer een Chain Attack in de game wordt gestart.

video
play-rounded-fill

Over Chain Attack

Voor de duur van de Chain Attack zal deze nieuwe Chain Attack-melodie de plaats innemen van het bestaande vechtthema; wanneer de kettingaanval echter voorbij is, keert het standaard gevechtsthema terug.

Voor degenen die bekend zijn met het vechtsysteem in de eerste Xenoblade Chronicles, het gevechtsthema zal niet volledig worden verstoord op dezelfde manier als het had kunnen zijn toen er een visie plaatsvond in dat spel.

Nintendo heeft de afgelopen weken een aantal nummers voor Xenoblade Chronicles 3 gepubliceerd, en dit is er één van.

Over Xenoblade Chronicles 3

Leef voor de strijd. een gevecht voor het leven

Ga met Noah en Mio, inwoners van de rivaliserende landen Keves en Agnus, mee op een ontroerend avontuur over een conflicterende planeet die een sinister mysterie verbergt. Verken uitgestrekte, magische vergezichten en word een meester in vloeiende realtime RPG-gevechten terwijl je de werkelijke vijand onthult die alles bestuurt.

Ad