Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition inhoud – Pre-Orders September 2022

Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition inhoud – Pre-Orders September 2022

Nintendo UK heeft de pre-orderdatums voor de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition-inhoud in Europa bevestigd.

De inhoud van de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition zal in september 2022 beschikbaar zijn voor pre-order bij Nintendo UK, zoals onthuld op Twitter.

Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition Inhoud verklaring

We kunnen vanwege onverwachte logistieke problemen geen pre-orders voor de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition toestaan ​​vóór de releasedatum van 29 juli. We bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele problemen die dit heeft veroorzaakt.

We zullen nu de componenten van de Collector’s Edition (concept-art-boek met zachte kaft, stalen kast en buitenverpakking) verkopen als een afzonderlijke aankoop voor een prijs die de Xenoblade Chronicles 3-software niet omvat, zodat consumenten de mogelijkheid hebben om verkrijg en speel de game bij de lancering.

Dit betekent dat je Xenoblade Chronicles 3 kunt kopen wanneer deze op 29 juli uitkomt, en dat je later in september de Collector’s Edition-inhoud in de My Nintendo Store kunt pre-orderen.

Houd er rekening mee dat de inhoud van de Collector’s Edition (Nintendo Switch SteelBook®-hoes, softcover concept art-boek en omdoosverpakking) op een later tijdstip afzonderlijk wordt verzonden (verwachte leveringstijd: herfst 2022). Alle producten worden gratis verzonden.