Xenoblade Chronicles 3 – Collector’s Edition komt pas later in Europa

Xenoblade Chronicles 3 – Collector’s Edition komt pas later in Europa

De extra goederen in de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition zijn volgens de officiële Britse My Nintendo Store-site pas dit najaar verkrijgbaar in Europa.

Nintendo verwacht de game met de eerste release te verzenden. Alle extra functies worden later afzonderlijk geleverd. Gelukkig is de bezorging gratis.

Komt maar later

Masatsugu Saito’s verpakkingskunstwerk is opgenomen in de Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition, evenals een full-color concept art-boek met meer dan 250 pagina’s en een stalen behuizing voor de gamekaart. Er zijn dus nog geen pre-orders beschikbaar gesteld.

Het is vermeldenswaard dat Nintendo in Japan eerder identieke intenties heeft aangekondigd voor de collector’s edition. Dat laat Noord-Amerika als de laatste onbeantwoorde vraag. Op dit moment zullen de collector’s edition-producten waarschijnlijk ook in een latere periode in de Verenigde Staten aankomen. Als dit het geval is, is het mogelijk dat Nintendo ervoor heeft gekozen om de collector’s edition via zijn online winkel aan te bieden in plaats van traditionele verkopers zoals Amazon.

Over Xenoblade Chronicles 3

“Vechten voor levensonderhoud…en leven om te vechten”

In Xenoblade Chronicles 3 voor Nintendo Switch wacht een compleet nieuw RPG-avontuur.

Deze game, die de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 combineert, zal spelers naar de wereld van Aionios vervoeren, waar twee landen tegenover elkaar staan.

Keves: een land dat pionierde met mechanische technologieën. Hun legers bestaan ​​uit troepen die meestal uit gevechtsvoertuigen bestaan. Ze gebruiken kleine, mobiele wapeneenheden bestuurd door troepen.

Agnus: een etherisch land met magische technologieën. Hun legers zijn georganiseerd rond groepen die gespecialiseerd zijn in etheroorlogvoering, en ze vechten met kleine, mobiele, autonome etherwapens.

Zes krijgers uit verschillende koninkrijken komen samen om de waarheid achter hun strijd te ontdekken en hun blik te richten op Swordmarch, een regio die door een enorm zwaard is doorgesneden.

Noah: een van de hoofdpersonen in Xenoblade Chronicles 3 en een soldaat van Keves. Noah is ook een “buitenziener”, die rouwt om krijgers die zijn omgekomen op het slagveld.

Lanz: Noah’s kameraad die een enorm zwaard vasthoudt dat ook als schild dient.

Eunie: Noah en Lanz’ jeugdvriend met een harde tong en een norse houding. Ze is gespecialiseerd in gevechtsgenezing voor haar kameraden.

Mio: Mio, de tweede hoofdpersoon van het verhaal, is een Agnus-soldaat en een buitenstaander zoals Noah.

Taion: een strateeg die samen met Mio strijdt, gebruikmakend van zijn intelligentie en expertise.

Sena: Deze soldaat is de bondgenoot van Mio en Taion. Sena heeft, ondanks haar kleine postuur, een enorme fysieke kracht!

Vecht!

Gevechten beginnen in de bovenwereld, zoals in eerdere Xenoblade Chronicles-titels. Je moet de sterke punten van elke soldaat in je voordeel gebruiken, rekening houdend met hun locatie ten opzichte van de vijand, met zes personen in je team. Personages die je tijdens je zoektocht tegenkomt, kunnen zich ook bij je voegen in de strijd, waardoor je strategische krachten nog meer worden versterkt.

Pas je groep aan terwijl je door Aionios gaat door de klassen van je helden aan te passen aan het betreffende scenario. Als tijdens gevechten aan specifieke omstandigheden wordt voldaan, kunnen Noah en Mio, Lanz en Sena, Eunie en Taion zich verenigen in een enorme vorm die bekend staat als Ouroboros. Elke Ouroboros heeft zijn eigen reeks sterke bewegingen, en weten wanneer je moet veranderen, kan het verschil zijn tussen overwinning en nederlaag!

Op 29 juli 2022 wordt Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht op de Nintendo Switch.