Xenoblade Chronicles 3 – Dag 1 update – versie 1.1.0

Xenoblade Chronicles 3 – Dag 1 update – versie 1.1.0

Xenoblade Chronicles 3 heeft zijn gebruikelijke dag één update gekregen, en we hebben de patch-notes. Deze update lijkt vrij klein als je het als geheel bekijkt.

Het activeert de uitbreidingspas, voegt een nieuwe menusnelkoppeling toe en lost een paar kleine bugs op om het spel leuker te maken.

Dag 1 Update – versie 1.1.0 patch-opmerkingen

  • Je kunt nu de items krijgen die bij de uitbreidingspas horen.
  • Nadat je de uitbreidingspas hebt gedownload, verschijnt er een nieuwe optie genaamd ‘Uitbreidingspas’ in het hoofdmenu. Hiermee kun je de items krijgen die zijn uitgedeeld.
  • De X-knop kan nu tijdens het spelen worden gebruikt om het hoofdmenu te openen.
  • Er zijn verschillende problemen opgelost om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijker kunnen spelen.

Over Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 voor Nintendo Switch is een nieuw RPG-avontuur.

Dit spel combineert de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2. Het speelt zich af in de wereld van Aionios, waar twee landen wonen die op gespannen voet staan ​​met elkaar.

Zes soldaten uit deze twee landen werken samen om erachter te komen waarom ze in oorlog zijn. Ze gaan naar Swordmarch, een land waar een gigantisch zwaard doorheen is gesneden.

Net als in eerdere Xenoblade Chronicles-games beginnen gevechten met rechtstreekse confrontatie met vijanden in de bovenwereld. Met zes soldaten in je groep, moet je ieders sterke punten in je voordeel gebruiken, terwijl je in gedachten houdt waar ze zijn ten opzichte van de vijand. Personages waarmee je vrienden maakt tijdens je avontuur, kunnen ook met je vechten, waardoor je nog meer strategische opties hebt.

Terwijl je door Aionios beweegt, kun je de klassen van je personages veranderen om je feest beter bij de situatie te laten passen. Elk tagteam-paar, Noah en Mio, Lanz en Sena, en Eunie en Taion, kan worden gecombineerd tot een gigantische vorm genaamd Ouroboros als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan tijdens een gevecht. Elke Ouroboros heeft zijn eigen reeks krachtige bewegingen, en weten wanneer je van vorm moet veranderen, kan de sleutel zijn tot het winnen van een gevecht.

Op 29 juli kwam Xenoblade Chronicles 3 uit. Zoals vermeld in de update, heeft de game een uitbreidingspas die kan worden gekocht.

Ad