Xenoblade Chronicles 3 – Japanse Overview Trailer

Xenoblade Chronicles 3 – Japanse Overview Trailer

Nintendo heeft een nieuwe Xenoblade Chronicles 3-trailer gepubliceerd. De trailer is een Japans overzicht van 8 minuten waarin de belangrijkste aspecten van de game worden besproken, zoals de setting en het vechtsysteem.

video
play-rounded-fill

Over Xenoblade Chronicles 3

Leef om nog een dag te vechten. Vecht voor je leven.

Ga met Noah en Mio, leden van de concurrerende landen Keves en Agnus, mee op een ontroerend avontuur door een door oorlog verscheurde wereldbol met een verschrikkelijk geheim. Terwijl je de echte schurk ontdekt die aan de touwtjes trekt, doorkruis je enorme, fantasierijke omgevingen en beheers je naadloze realtime RPG-gevechten.

Betreed de wereld van realtime RPG-gevechten.

  • Maak je benadering – Wanneer je een tegenstander nadert, trek je je wapen om vloeiend te vechten. Voer een automatische aanval uit en gebruik vervolgens sterke krachten die bekend staan ​​als Arts om naar de overwinning te streven. Verander het personage dat je voert op elk moment om het aan te passen aan je gevechtsstijl en strategie.
  • Gebruik kunst verstandig! – Arts zijn speciale aanvallen die specifiek zijn voor de Class en Ouroboros-vorm van je personage. Behoud de juiste plaatsing om hun kracht te optimaliseren, waardoor bepaalde aanvallen meer schade kunnen aanrichten of debuffs kunnen toepassen.
  • Laat een krachtige kettingaanval los – Je kunt tegenstanders verpletteren door veel aanvallen aan elkaar te koppelen met verbluffende kettingaanvallen. Blijf opeenvolgende stoten geven om een ​​grote aanval naar keuze te ontketenen.
  • Pas je feest aan – Je kunt je personages op elk moment aanpassen met lessen, kunst, juwelen en accessoires om een ​​feest te bouwen dat bij je smaak en vereisten past. Verdien een sterke Master Art door een Class Rank te maximaliseren.

Vorm een ​​team en vecht als één.

Specifieke combinaties van personages in je groep kunnen samensmelten om een ​​meedogenloos sterk beest te produceren dat bekend staat als een Ouroboros door samen te smelten in gevechten via Interlinking.

Pas de vorm en kunst van de Ouroboros aan je strategie aan door te veranderen wie de baas is.

Sluit een ongebruikelijke alliantie

Deze lot tartende krijgers aan weerszijden van een eindeloze strijd moeten hun wederzijds wantrouwen opzij zetten en samenwerken om de feiten van hun universum te begrijpen.

  • Noah – Als een Keves-soldaat vecht hij met een schitterend rood zwaard. Hij is ook een ‘buitenziener’, of iemand die de geesten van dode troepen terugbrengt naar de koningin.
  • Mio – Haar snelle bewegingen op het slagveld stellen haar in staat aanvallen snel te ontwijken en schade toe te brengen met haar ringvormige wapens. Mio is, net als Noah, een ‘buitenkijker’.
  • Eunie is een Keves-soldaat die vecht met haar jeugdvrienden Noah en Lanz. Eunie, gewapend met een stokvormig wapen dat bekend staat als een Gunrod, is snel om alle metgezellen in nood te genezen.
  • Taion – Een Agnus-soldaat die papierachtige wapens hanteert. Op het slagveld dient hij als strateeg en gebruikt hij zijn intelligentie en kennis om zijn vrienden te helpen.
  • Lanz – Noah’s jeugdvriend en collega Keves-soldaat. Door zijn kracht kan hij een enorm zwaard hanteren dat ook als schild dient.
  • Sena – Dankzij de kleine kracht van deze Agnus-soldaat kan ze tegenstanders neerslaan met haar enorme hamer.
  • Helden – Als lid van de zevende partij kunnen dappere Aionios-inwoners hun wapens en vaardigheden aan je team geven. Je kunt maar één van deze helden tegelijk op het slagveld hebben, maar je kunt ze naar eigen inzicht veranderen. Voltooi hun heldenzoektocht om je groepsleden hun eigen klas te geven.

Verken een enorme en enorme wereld

Creëer je eigen weg door adembenemende sci-fi-omgevingen die rijk zijn aan ontdekkingen. Verken de planeet op zoek naar nieuwe gebieden, objecten, rijkdommen en ongewone wezens. Misschien kom je onderweg een paar bekende plekken tegen…

  • Aionios – De thuisbasis van enorme en verschillende landschappen zoals grasvlaktes, meren, bossen, sneeuwlandschappen, zeeën en watervallen, allemaal vol met bizarre bezienswaardigheden en verschillende fauna. De natuurlijke schoonheid contrasteert met de gruwelijke oorlogsvoering die hier plaatsvindt.
  • Kolonies – Over het hele continent verspreide nederzettingen dienen als de landen van de operatiebasis van Keves en Agnus. Daar kun je koken, edelstenen maken om je vaardigheden te verbeteren en missies uitvoeren om de mensen te helpen met dagelijkse activiteiten.
  • Ferronis – Deze beweegbare bases zijn cruciaal voor elke kolonie. Ze zijn ook in staat om dodelijke oorlogswapens te worden als de noodzaak zich voordoet.
  • Masked Queens – Schaduwrijke opperheren begeleiden Keves en Agnus, maar met welk doel? Het ontvangen van een Homecoming-ceremonie in het bijzijn van hun koningin is de ultieme eer voor de mensen van Aionios.

Xenoblade Chronicle 3 wordt op 29 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch.