Xenoblade Chronicles 3 – Komt op 29 Juli

Xenoblade Chronicles 3 – Komt op 29 Juli

Xenoblade Chronicles 3 komt eerder naar Nintendo Switch dan oorspronkelijk gepland!

Xenoblade Chronicles 3 wordt nu op 29 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch-consolefamilie, in plaats van in september zoals oorspronkelijk gepland. Spelers worden uitgenodigd om op een epische reis te gaan met ‘het leven’ als het belangrijkste onderwerp in het volgende deel van de langlopende rollenspelserie, die de toekomst van de twee vorige reguliere Xenoblade Chronicles-games verenigt.

video

Over Xenoblade Chronicles 3

In het spel kruipen spelers in de huid van Noah en Mio, die verstrikt raken in een conflict tussen de landen Keves en Agnus. Zes helden uit verschillende landen komen samen om de waarheid achter hun strijd te ontdekken, en ze richten hun blik op Swordsmarch, een regio die door een enorm zwaard is doorgesneden.

Het achtergrondverhaal van de reis van de groep in Aionios, een grote en prachtige natuurlijke omgeving, wordt onthuld in een nieuwe teaser voor de game, die ook nieuwe informatie biedt over het vechtsysteem:

  • Vecht met maximaal zeven personages: gevechten beginnen in de bovenwereld, net als in eerdere Xenoblade Chronicles-titels. Spelers kunnen het bevel voeren over Noah en zijn zes metgezellen, evenals over andere personages die ze onderweg tegenkomen. Elk personage heeft een unieke functie in gevechten, waardoor verschillende tactieken mogelijk zijn.
  • Noah is een zwaardvechter die gespecialiseerd is in aanvallen van dichtbij, terwijl Mio een Zephyr is die de aandacht van vijanden trekt en hun aanvallen ontwijkt. Als gevolg hiervan heeft elk personage zijn eigen klasse en reeks vaardigheden. Spelers kunnen hun feest aanpassen door de klassen van hun leden te veranderen terwijl ze door de reis gaan.
  • Nieuw systeem van Interlink: als aan specifieke criteria wordt voldaan, kan elke tag-teampartner – Noah en Mio, Lanz en Sena, Eunie en Taion – gebruikmaken van de Interlink-technologie. Ze zullen dan samensmelten tot een enorm wezen dat bekend staat als Ouroboros. Elke Ouroboros heeft zijn eigen unieke reeks vaardigheden, en weten wanneer je moet morphen, kan het verschil zijn tussen winnen en verliezen van een gevecht.
Ad