Xenoblade Chronicles 3 – Maak kennis met Ino

Xenoblade Chronicles 3 – Maak kennis met Ino

We weten nu een paar dingen over het personage Ino, die in Xenoblade Chronicles 3 zal spelen.

Het lijkt erop dat de Grote Nopon Ino heeft gemaakt, maar er staat niet bij wie dit is. Ze zegt dat ze een ‘kunstmatig mes’ is, wat interessant is, maar Noah en zijn vrienden zijn nog steeds op hun hoede voor haar. Fans van Xenoblade Chronicles 2 zouden kunnen zeggen dat Tora degene is die achter Ino zit, maar dat is nog niet bevestigd.

video
play-rounded-fill

Xenoblade Chronicles 3 uitbreidingsgolven

Wave 2 van het uitbreidingspakket van Xenoblade Chronicles 3 komt uit in Noord-Amerika op 13 oktober en in Europa op 14 oktober. Afgezien van de nieuwe Hero Quest for Ino, zullen er ook Challenge Battles zijn waarin spelers keer op keer vechten tegen taaie vijanden opnieuw. Je kunt accessoires en speciale outfits krijgen door vijanden te verslaan die sterker worden naarmate je vordert.

Wave 3 van de uitbreidingspas voor Xenoblade Chronicles 3 komt uit op 30 april 2023. Dit voegt een modus toe genaamd “Challenge Battle” met harde vijanden, een nieuw heldenpersonage met speurtochten en nieuwe kleding voor de personages. De vierde DLC-golf, die een nieuwe verhaallijn zal hebben, zal pas eind 2023 uitkomen.