Xenoblade Chronicles 3 – Maak kennis met Juniper

Xenoblade Chronicles 3 – Maak kennis met Juniper

Het is tijd voor een nieuwe onthulling van het Xenoblade Chronicles 3-personage, aangezien Nintendo Juniper officieel heeft onthuld. Ze komt uit Agnus, kan vijanden stilletjes uitschakelen.

Over Juniper

Juniper, een held met een boog, is een van de helden die je zal helpen in #XenobladeChronicles3. Deze snelle bosbewoner uit Agnus kan tegenstanders geruisloos vernietigen en profiteren van de blinde vlek van een vijand om een ​​sterke aanval uit te voeren!

Juniper is een Phantom Archer van de Attacker-klasse en wordt gepresenteerd als een expert in stealth. Ze richt enorme schade aan met haar pijlen en jaagt op haar tegenstanders terwijl ze haar aanwezigheid verbergt. Ze is ook buitengewoon wendbaar geworden doordat ze in de jungle woont, waardoor ze snel langs bomen en op touwen kan springen. Juniper is verbonden met Agnus, hoewel ze liever in dichte bossen leeft dan in de typische samenleving. Anderen in de kolonie hebben ook veel respect voor haar.

Juniper is haar gelokaliseerde naam, volgens Nintendo of America.

Over Xenoblade Chronicles 3

Het verhaal van Xenoblade Chronicles 3 volgt protagonisten Noah en Mio terwijl ze te maken krijgen met een strijd tussen de landen Keves en Agnus. De ervaring zal draaien om zes mensen, en het fundamentele onderwerp van de titel zal het brede idee van ‘leven’ zijn.

De verhaallijn van de game bevat thema’s en verhaallijnen uit de toekomst van de vorige twee reguliere games, Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2. Fluiten lijken belangrijk te zijn in het concept van de titel.

Er is een nieuw Interlink-systeem nodig om deze formidabele nieuwe vorm op te roepen. Personages kunnen in deze mecha samensmelten als aan bepaalde criteria wordt voldaan, en weten wanneer te morphen zou cruciaal moeten zijn in de meer uitdagende ontmoetingen. Een andere functie die wordt onthuld, is een optie voor het wijzigen van klassen, waarmee spelers de builds van hun partijen verder kunnen aanpassen dan in eerdere games.

Ad