Xenoblade Chronicles 3 – Muziek teaser

Xenoblade Chronicles 3 – Muziek teaser

Kijk je uit naar Xenoblade Chronicles 3 op Nintendo Switch?

Nintendo heeft een trailer uitgebracht voor “A Life Sent On”, een op fluiten gebaseerd deuntje dat de hoofdrolspelers van de game, Noah en Mio, uitvoeren om hun taken als buitenaardse wezens te vervullen en te rouwen om de overledenen. Je kunt het hieronder in zijn geheel horen:

Over Xenoblade Chronicles 3

Ga met Noah en Mio, burgers van de oorlogvoerende landen Keves en Agnus, mee op een aangrijpende zoektocht om de cyclus van oorlogvoering te doorbreken. Een groep van zes mensen uit deze landen komt samen om de kolonies van Aionios wakker te schudden en het werkelijke gevaar te onthullen waarmee beide landen worden geconfronteerd. Verken uitgestrekte, surrealistische omgevingen terwijl je ontdekt hoe deze game zich verhoudt tot het grotere Xenoblade ChroniclesTM-plot.

Bedien zes personages en ervaar realtime RPG-gevechten.

Alle zes je belangrijkste groepsleden gaan de strijd aan en vallen automatisch aan met hun unieke vaardigheden en wapens. Positioneer je squadron om schade en debuffs te maximaliseren met behulp van Arts. Personages kunnen onderling samenwerken om een ​​formidabele Ouroboros te bouwen die in staat is om de meest angstaanjagende tegenstanders te verslaan met geweldige kunsten.

Xenoblade Chronicles 3 wordt op 29 juli 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad