Xenoblade Chronicles 3 – versie 1.2.0 patch notes

Xenoblade Chronicles 3 – versie 1.2.0 patch notes

Wave 2 van de DLC van de game is nu beschikbaar als onderdeel van de nieuwe versie 1.2.0-update voor Xenoblade Chronicles 3.

Als opfriscursus zijn er in wezen twee componenten in de volgende ronde van Xenoblade Chronicles 3 DLC. De eerste feature is Ino, een frisse held met een nieuwe missie. Er zijn ook uitdagende gevechten waarbij spelers uitdagende vijanden kunnen verslaan om accessoires en unieke kleding te krijgen. Tegen april 2023 zal de derde golf van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass, die nieuwe kleding, een nieuwe held en extra Challenge Battles toevoegt, beschikbaar zijn. Tegen het einde van 2023 wordt een nieuw scenario voor het spelverhaal uitgebracht, waarmee alle DLC wordt afgerond.

Versie 1.2.0 patch-notes

 • Toevoegingen en wijzigingen aan het spel
  • Mogelijkheid toegevoegd om de uitbreidingspas 2 te krijgen.
  • Vóór vandaag moest je voor het kopen van “Soyprimo Sauce” een specifieke missie voltooien; de City Caravan-winkel in de stad biedt nu echter Soyprimo Sauce te koop aan.
  • De ‘Acceleration’-kunst van de impacttijdbonus van de Flash Fencer voor Fusion Arts verhoogd.
 • Oplossingen
  • De Collectopedia-producten “Gogol Dalm” en “Gogol Olipple” die voorheen ontoegankelijk waren in Ver. 1.1.1, zijn nu beschikbaar voor aankoop.
  • Een bug opgelost waarbij een personage stierf in een gevecht, maar het geluid van hun val zou worden afgespeeld voordat het scherm donker werd.
 • Er zijn extra problemen opgelost om de speelbaarheid te verbeteren.

Nu Xenoblade Chronicles 3 een nieuwe update heeft ontvangen, kunnen alle Nintendo Switch-bezitters deze downloaden.

Over Xenoblade Chronicles 3

In Xenoblade Chronicles 3, het volgende deel in de beroemde RPG-serie van maker MONOLITHSOFT, wacht een enorm universum. In het midden van het conflict tussen de rivaliserende landen Keves en Agnus, zullen spelers de rollen van protagonisten Noah en Mio op zich nemen. Zes mensen met banden met verschillende landen verschijnen in een lang verhaal met ‘het leven’ als hoofdonderwerp. De toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 zullen met elkaar verbonden zijn terwijl je een gloednieuwe planeet verkent.

Net als bij andere Xenoblade Chronicles-games, beginnen gevechten met spelers die rechtstreeks de confrontatie aangaan met vijanden in de bovenwereld. Je moet de sterke punten van elke soldaat optimaal benutten, terwijl je rekening houdt met hun locatie ten opzichte van de tegenstander met zes personen in je team. Daarnaast worden je tactische vaardigheden verbeterd door eventuele begeleidende personages die je onderweg maakt.

Als je door Aionios gaat, verander dan de klassen van je personages om ze geschikter te maken voor de gegeven omstandigheden. Elk van de tag-teamkoppels, Noah en Mio, Lanz en Sena, Eunie en Taion, kan zich verenigen in een massieve vorm die bekend staat als de Ouroboros als aan bepaalde criteria wordt voldaan tijdens een gevecht. Het geheim van het winnen van een gevecht kan worden gevonden in het weten wanneer je moet morphen, aangezien elke Ouroboros zijn eigen unieke en krachtige moveset heeft.

Ad