Xenoblade Chronicles 3 – versie 1.2.1 patch notes

Xenoblade Chronicles 3 – versie 1.2.1 patch notes

De nieuwe versie 1.2.1 van Xenoblade Chronicles 3 is onlangs live gegaan. Maar we moeten er meteen op wijzen dat het helemaal geen grote update is.

Versie 1.2.1 patch-notes

  • Algemeen
  • Een paar dingen opgelost om het spel beter te kunnen spelen.

Met de 1.2.0-update vorige week kreeg Xenoblade Chronicles 3 een veel grotere update. Het belangrijkste punt was dat er ondersteuning werd toegevoegd voor wave 2 van de betaalde Expansion Pass DLC, inclusief Ino als nieuwe held, Challenge Battles en de mogelijkheid om content zoals zwemkleding te ontgrendelen. Er waren ook een paar andere wijzigingen en fixes. Als je het niet hebt gezien, zijn hier de patch-opmerkingen.

Met de rest van de Expansion Pass-content die volgend jaar uitkomt, heeft Xenoblade Chronicles 3 meer te doen. Met wave 3 zien we nog een Challenge Battle, een nieuw Hero-personage en nieuwe missies, en nog meer nieuwe outfits. Als er eind 2023 een nieuw verhaalscenario uitkomt, is de DLC voorbij.

Xenoblade Chronicles 3 versie 1.2.1 kan nu worden gedownload door iedereen met een Nintendo Switch.

Over Xenoblade Chronicles 3

Noah en Mio komen uit landen die op gespannen voet staan ​​met elkaar. Ga met ze mee in een verhaal met hoge inzetten dat zich afspeelt in een sci-fi/fantasywereld.

Help de kolonies van Aionios erachter te komen wie de echte vijand is achter al hun problemen.

Je kunt in realtime vechten met zes groepsleden, die allemaal verschillende vaardigheden en kunsten hebben.

Verbind paren van personages om een ​​krachtige Ouroboros te maken die zelfs de gevaarlijkste vijanden kan uitschakelen.