Xenoblade Chronicles 3 – Wave 3 + 4 DLC komen er aan

Xenoblade Chronicles 3 – Wave 3 + 4 DLC komen er aan

Xenoblade Chronicles 3 zal in de nabije toekomst meer golven van downloadbare content (DLC) ontvangen, Nintendo gebruikte een deel van de tijd aan het begin van Nintendo Direct om erover te praten. Hoewel de nadruk van de aankondiging van op deel 3 lag, is de belangrijkste informatie dat Shulk en Rex in deel 4 aan de game zullen worden toegevoegd.

Na al deze factoren te hebben overwogen, heeft Nintendo ondubbelzinnig gezegd dat het derde deel vanaf 15 februari speelbaar zal zijn.

video
play-rounded-fill

Wave 3 + 4 DLC komen

De derde golf, die op 15 februari live gaat, wordt gemarkeerd door de introductie van Masha als een nieuwe held en een verbeterde lapidarist. Daarnaast zullen er Challenge Battles zijn die kenmerken van een roguelike bevatten, evenals kleding voor de hoofdcast die eruitziet als ontwerpen voor personages in eerdere games.

Bovendien is er een teaser uitgebracht voor de op verhalen gebaseerde downloadbare content (DLC), die suggereert dat het personages uit eerdere Xenoblade-games zou bevatten, zoals Shulk en Alvis, evenals een personage dat lijkt op Rex uit Xenoblade Chronicles 2. Bekijk het voorproefje hieronder.

De Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas werd gelanceerd met een verscheidenheid aan handige dingen en kleurvarianten voor reeds bestaande outfits toen de game voor het eerst uitkwam. De tweede reeks downloadbare content werd uitgebracht in oktober en bevatte een game genaamd Challenge Battle waarin spelers het opnemen tegen uitdagende vijanden, een nieuw heldenpersonage genaamd Ino en zwemkleding.

Tegen het einde van het jaar zal Xenoblade Chronicles 3 alle downloadbare content-updates hebben ontvangen. Omdat het een heel ander verhaalscenario is, zal deze ronde de belangrijkste van de groep zijn.