Xenoblade Chronicles 3 – Zeon

Xenoblade Chronicles 3 – Zeon

De nieuwsupdates van Xenoblade Chronicles 3 gaan door en we krijgen nu een kijkje in een ander personage in de game genaamd Zeon.

De afgelopen maanden zijn er verschillende inzichten vrijgegeven op Nintendo’s officiële Twitter-accounts. Er zijn een paar nieuwe items getoond, evenals terugkerende componenten waarvan fans van de serie al op de hoogte zijn, en nog veel meer.

Maak kennis met Zeon

Nintendo beschrijft Zeon als “een Keves-soldaat en een betrouwbare held die er alles aan zal doen om zijn teamgenoten te verdedigen.” Hij draagt ​​ook een zwaard en een schild. Zijn “capaciteiten worden vergroot wanneer hij tegen hardere tegenstanders wordt geplaatst”, wordt er gezegd.

Over Xenoblade Chronicles 3

In een strijdende samenleving met een verschrikkelijk geheim, leef om te vechten en vecht om te leven. Sluit je aan bij Noah en Mio, leden van de twee tegengestelde landen van het conflict, op een aangrijpende missie om de cyclus van bloedvergieten te doorbreken. Zes personages uit deze landen werken samen om de Aionios-kolonisten te waarschuwen voor het onderliggende gevaar waarmee beide landen worden geconfronteerd. Verken enorme, fantasierijke sci-fi-omgevingen terwijl je de echte schurk achter de gevechten ontdekt.

De releasedatum van Xenoblade Chronicles 3 voor de Nintendo Switch is 29 juli 2022.

Ad