Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – 7 minuten ontspanning

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – 7 minuten ontspanning

Je kunt nu een snelle chill-out-sessie hebben met een aantal mooie deuntjes van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition!

Nintendo heeft een speciale ‘7 Minutes of Relaxation’-video uitgebracht met wat achtergrondmuziek en landschap uit de open-wereld RPG, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, op Nintendo Switch.

Als je niet de kans hebt gehad om het spel zelf te ervaren, zal dit je misschien overtuigen om in zijn prachtige wereld te duiken!

video
play-rounded-fill

Dompel je onder in de sfeer van de Bionis en Mechonis terwijl je ontspant in deze 7 minuten durende video met de diverse beelden en geluiden van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Ontdek de geheimen van de Monado en red de wereld

Een uitgestrekte RPG-klassieker wordt herboren in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor Nintendo Switch. Ga na een verwoestende invasie op een reis die je voorbij de horizon zal brengen. Kunt u de toekomst veranderen, of is uw ras met uitsterven bedreigd?

Met een gloednieuw epiloogavontuur, HD-beelden, vloeiendere gameplay, geremasterde muziektracks en meer kunnen nieuwe en terugkerende spelers de ultieme versie van het epische RPG-avontuur van Shulk en co ervaren!