Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Alles wat u moet weten

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Alles wat u moet weten

Nintendo of Europe heeft een nieuwe trailer gedeeld met Xenoblade Chronicles: Definitive Edition’s gameplay, personages en nieuwe functies.

video
play-rounded-fill

Bereid je voor op de 5/29 release van Xenoblade Chronicles Definitive Edition met deze nieuwe video waarin de wereld van de game, de personages, de gevechten, het nieuwe epilooghoofdstuk en nog veel meer worden belicht!

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Verander de toekomst en maak de weg vrij voor een nieuwe …

Xenoblade Chronicles wordt herboren in zijn definitieve vorm op Nintendo Switch.

Xenoblade Chronicles, een rollenspel dat oorspronkelijk door MONOLITHSOFT voor de Wii werd ontwikkeld en in 2010 werd uitgebracht, keert tien jaar later, volledig geremasterd, terug naar de Nintendo Switch.

Wanneer zijn geboorteplaats wordt geteisterd door mysterieuze levensvormen, Mechon genaamd, zweert Shulk om ze te laten betalen. Om wraak te nemen, gaat hij op avontuur door een adembenemende wereld waarin mens en machine opgesloten zitten in een dodelijke strijd.

Het goddelijke zwaard van Shulk, de Monado, geeft hem de kracht om de toekomst te zien en de gevaren te voorspellen. Samen met zijn vrienden probeert hij los te breken van het lot dat is geschreven en een nieuwe toekomst voor iedereen te creëren.

Weidse landschappen rollen eindeloos over de levenloze overblijfselen van de twee grote titanen. Het gezicht van de wereld verandert met elke nieuwe locatie die je bezoekt terwijl het verhaal zich ontvouwt en het feest van been naar arm reist … en soms zelfs naar binnen duikt.

Naast de volledige originele ervaring, bevat deze editie een geheel nieuw extra hoofdstuk van het verhaal.

Beleef dit prachtige en uitgestrekte avontuur altijd en overal met Nintendo Switch.