Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Collector’s Set heeft meer lekkers in Europa

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Collector’s Set heeft meer lekkers in Europa

De Collectors set voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition in Europa wordt geleverd met een kopie van de game, poster, originele soundtrack, artbook en SteelBook.

Dit is veel meer dan wat de American Collector’s Edition te bieden heeft. Natuurlijk hebben we onze pre-order geplaatst … maar ze raakten heel snel op, lijkt het.

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition had een grote klap in de Nintendo Direct Mini. We weten eindelijk dat de RPG op 29 mei naar Switch komt en nieuwe informatie over wat er nieuw is voor deze release is gedeeld. Extra weetjes zijn sindsdien ook binnengekomen.

Future Connected is een gloednieuwe epiloog gemaakt voor Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Heb je de game al op een ander systeem gespeeld? Dan zult u blij zijn te horen dat u onmiddellijk toegang heeft tot Future Connected – u hoeft het verhaal niet te verslaan om toegang te krijgen tot het extra verhaal.

Wat in de Nintendo Direct Mini werd gezegd, tijdens het Xenoblade Chronicles-segment leek het alsof slechts een deel van de soundtrack opnieuw zou worden geremasterd. Maar Nintendo heeft sindsdien opgemerkt dat er meer dan 90 muziekstukken zullen worden geremasterd, dus vrijwel de hele soundtrack is bijgewerkt.