Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Colony 9 Remastered Music Sample

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Colony 9 Remastered Music Sample

Benieuwd naar Colony 9 in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition? Nu kunt u uw oren een euforisch voorproefje geven voordat de game wordt gelanceerd!

Nintendo UK heeft een preview van 30 seconden gedeeld van de geremasterde Colony 9-muziektrack in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – die spelers vroeg in de game zullen horen tijdens het verkennen van de geboorteplaats van Shulk!

video
play-rounded-fill

Leun achterover en geniet van het geremasterde Colony 9-thema van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, dat op 29 mei naar de Nintendo Switch komt!

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles, een rollenspel dat oorspronkelijk door MONOLITHSOFT voor de Wii werd ontwikkeld en in 2010 werd uitgebracht, keert tien jaar later, volledig geremasterd, terug naar de Nintendo Switch.

Wanneer zijn geboorteplaats wordt geteisterd door mysterieuze levensvormen, Mechon genaamd, zweert Shulk om ze te laten betalen. Om wraak te nemen, gaat hij op avontuur door een adembenemende wereld waarin mens en machine opgesloten zitten in een dodelijke strijd.

Het goddelijke zwaard van Shulk, de Monado, geeft hem de kracht om de toekomst te zien en de gevaren te voorspellen. Samen met zijn vrienden probeert hij los te breken van het lot dat is geschreven en een nieuwe toekomst voor iedereen te creëren.

Weidse landschappen rollen eindeloos over de levenloze overblijfselen van de twee grote titanen. Het gezicht van de wereld verandert met elke nieuwe locatie die je bezoekt terwijl het verhaal zich ontvouwt en het feest van been naar arm reist … en soms zelfs naar binnen duikt.

Naast de volledige originele ervaring, bevat deze editie een geheel nieuw extra hoofdstuk van het verhaal.

Beleef dit prachtige en uitgestrekte avontuur altijd en overal met Nintendo Switch.

Ad