Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Meer dan 90 geremasterde muziektracks

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Meer dan 90 geremasterde muziektracks

Nintendo of America heeft een interessant detail onthuld over Xenoblade Chronicles Definitive Edition. De definitieve editie zal meer dan 90 geremasterde muzieknummers bevatten.

Ook nieuw in de definitieve editie is een geheel nieuw epiloogverhaal genaamd Future Connected, en verbeterde graphics en gameplay

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Doe mee aan de strijd tussen mens en machine in de definitieve editie van deze veelgeprezen RPG

Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Gebruik een toekomstgericht mes, kettingaanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

Tijdens een aanval van de mechanische indringers die bekend staat als de Mechon, ontdekt Shulk dat hij de volledige kracht van een mysterieus mes dat bekend staat als de Monado, kan benutten. Met de machtige Monado in de hand wil Shulk de Mechon voor eens en voor altijd verslaan.

Naast de Mechon kom je wilde dieren tegen, variërend van volgzaam tot dodelijk. Houd in de gaten wat de aandacht van monsters trekt om ongewenste conflicten te voorkomen … of probeer een ultrakrachtig uniek monster neer te halen.

Upgrade je feest terwijl je het avontuur doorloopt door uitrusting te selecteren, wapenvaardigheden te verbeteren en edelstenen te gebruiken die voordelen opleveren. Zet je betrouwbare metgezellen aan het werk door de feestmeter te vullen om een ​​kettingaanval uit te lokken en vijanden snel achter elkaar aan te vallen!

Ad