Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Schakel tussen geremasterde en originele soundtrack

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Schakel tussen geremasterde en originele soundtrack

Nintendo of America heeft bevestigd dat je tijdens het spelen kunt schakelen tussen de originele en geremasterde soundtrack in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.

This is a neat addition to what sounds like a fantastic remake.

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Gebruik een toekomstgericht mes, kettingaanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

The Xenoblade Chronicles: Future Connected vindt plaats na het hoofdverhaal en gaat dieper in op de relatie tussen Shulk en Melia in het licht van een mysterieuze nieuwe bedreiging.

Of je nu een doorgewinterde Monado-wielder bent of helemaal nieuw in de wereld van de Bionis, de updates en toevoegingen in dit toch al epische avontuur maken het nog gemakkelijker om in het verhaal, de gevechten en omgevingen van de Xenoblade Chronicles-serie te duiken staat bekend om.

Ga op in het emotionele verhaal met bijgewerkte graphics, luister naar meer dan 90 geremixte of geremasterde muziektracks en volg quests gemakkelijker met de toevoegingen en verbeteringen in deze definitieve editie.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition komt op 29 mei uit voor de Nintendo Switch.