Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Toegevoegd aan Europese / Australische Switch eShops

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Toegevoegd aan Europese / Australische Switch eShops

Hoewel er sinds de onthulling veel stilte is geweest rondom Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – zullen we binnenkort wellicht meer details leren!

MONOLITHSOFT’s epische Xenoblade Chronicles-game, die oorspronkelijk in 2012 op het Wii-systeem werd gelanceerd, is voorbestemd om herboren te worden op Nintendo Switch als Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. De game, die de avonturen van Shulk en Fiora beschrijft, wordt in 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch.

video

Soon tm

Dit komt omdat zowel de Europese als de Australische Switch eShops onlangs zijn bijgewerkt met een vermelding voor de komende JRPG. Er is geen nieuwe informatie die we nog niet hebben gezien in de Noord-Amerikaanse eShop-lijst, maar deze stille update (in combinatie met de recente beoordeling van de game in Korea) lijkt te suggereren dat Nintendo de game momenteel voorbereidt op de release!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt in de Switch eShop van NintendoSwitch

Hoewel de geplande releasedatum nog steeds is verlaagd als ‘2020’, lijkt het erop dat de game op dit moment vrijwel klaar is voor gebruik. Nog niet zo lang geleden heeft een Deense winkelier met een bekende geschiedenis van de releasedata van de lijst voor op schema de gamepagina voor deze titel bijgewerkt naar een lancering van 29 mei.