Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Welcome Trailer

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Welcome Trailer

Nintendo of Europe heeft een nieuwe trailer gepubliceerd waarin spelers worden verwelkomd in de wereld van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.

De trailer laat ons de plaatsen zien die we in de game zullen verkennen;

video

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

In de ruïnes van het conflict tussen de Mechonis en de Bionis, duikt de wereld van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition op. Lees meer over de uitgestrekte vlaktes, groene oerwouden en glinsterende zeeën die Shulk en vrienden zullen verkennen.

Vecht tegen een mechanische dreiging

Doe mee aan de strijd tussen mens en machine in de definitieve editie van deze veelgeprezen RPG. Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Gebruik een toekomstgericht mes, kettingaanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

Verken een unieke en enorme wereld

Bescherm de inwoners van Bionis tegen een schijnbaar onoverkomelijke invasie van machines die op de ruggen van twee in de tijd bevroren strijdende Titanen staan: een biologisch, een mechanisch. Verken uitgestrekte, open landschappen terwijl je de mysteries rond Shulk, de Monado en de mechanische dreiging ontdekt. ​​

Vervolg het verhaal in een nieuwe epiloog

Xenoblade Chronicles: Future Connected vindt plaats een jaar na het hoofdverhaal en gaat dieper in op de relatie tussen Shulk en Melia in het licht van een mysterieuze nieuwe bedreiging.