Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Wereldwijd 1,32 miljoen exemplaren verkocht

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Wereldwijd 1,32 miljoen exemplaren verkocht

Nintendo publiceerde de winstrelease voor het eerste kwartaal van 2021 voor het boekjaar 1, die bijgewerkte verkoopcijfers bevat voor veel van hun best verkochte titels.

In het rapport onthult Nintendo dat Xenoblade Chronicles: Definitive Edition in totaal 1,32 miljoen verkochte exemplaren kent na ongeveer een maand op de markt te zijn geweest (29 mei – 30 juni).

Dit betekent dat de game een van de miljoenen verkopers van Nintendo is, zoals Ring Fit Adventure. Van de verkoopcijfers was Japan goed voor 280.000 verkochte exemplaren, terwijl 1,04 miljoen exemplaren werden verkocht in landen buiten Japan.

Dit cijfer overtrof met name de verkopen van Xenoblade Chronicles 2, waarvan in de eerste maand op de markt ongeveer 1,06 miljoen exemplaren werden verkocht. Alleen de tijd zal uitwijzen of Definitive Edition zal blijven racen voor zijn vervolg.

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Doe mee aan de strijd tussen mens en machine in de definitieve editie van deze veelgeprezen RPG!

Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Hanteer een toekomstgericht mes, schakel aanvallen samen en positioneer je groepsleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

Tijdens een aanval van de mechanische indringers die bekend staan ​​als de Mechon, ontdekt Shulk dat hij de volledige kracht van een mysterieus zwaard dat bekend staat als de Monado kan benutten. Met de machtige Monado in de hand wil Shulk de Mechon voor eens en voor altijd verslaan.

Naast de Mechon kom je wilde dieren tegen die variëren van volgzaam tot dodelijk. Houd in de gaten wat de aandacht van monsters trekt om ongewenste conflicten te vermijden … of probeer een ultrakrachtig uniek monster neer te halen.

Upgrade je groep naarmate je verder komt in het avontuur door uitrusting te selecteren, wapenvaardigheden te verbeteren en edelstenen te gebruiken die voordelen toekennen. Zet je betrouwbare metgezellen aan het werk door de partymeter te vullen om een ​​kettingaanval te activeren en vijanden snel achter elkaar aan te vallen!

Ad