Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Nieuwe promo trailer

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Nieuwe promo trailer

Nintendo heeft een nieuwe promotietrailer uitgebracht voor hun aanstaande remake Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de Nintendo Switch.

Zoals je kunt zien aan de mooie video van zes minuten, zijn er enkele veranderingen gaande, waaronder de prachtige nieuwe beelden en ook de epiloog Future Connected.

video

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Ontdek de geheimen van de Monado en red de wereld

Een uitgestrekte RPG-klassieker wordt herboren in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor Nintendo Switch. In de nasleep van een verwoestende invasie begint u aan een reis die u voorbij de horizon brengt. Kun jij de toekomst veranderen, of is jouw race gedoemd tot uitsterven?

Een tijdloos avontuur dat opnieuw wordt gesmeed

Met een gloednieuw epiloogavontuur, HD-beelden, vloeiendere gameplay, geremasterde muziektracks en meer, kunnen nieuwe en terugkerende spelers de ultieme versie van Shulk en co’s epische RPG-avontuur opnieuw beleven!

Collectorset

Op 29 mei arriveert ook de Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Collector’s Set (verkrijgbaar bij geselecteerde retailers), die een Sound Selection Vinyl bevat dat het ontwerp van de Monado weerspiegelt!

Op 29 mei kun je Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor het Nintendo Switch-systeem in handen krijgen.

Ad