Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Accolades trailer

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Accolades trailer

Nintendo heeft een trailer onthuld voor de exclusieve titel van Nintendo Switch die nu uitkomt, Xenoblade Chronicles Definitive Edition. De recensiescores spreken het woord en we kunnen zien hoe goed de titel door critici is ontvangen;

video
play-rounded-fill

Kijk wat mensen zeggen over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition! Sluit je aan bij Shulk en vrienden en ervaar vandaag deze moderne RPG-klassieker!

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Gebruik een toekomstgericht mes, ketting aanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist. Tijdens een aanval van de mechanische indringers die bekend staat als de Mechon, ontdekt Shulk dat hij de volledige kracht van een mysterieus mes dat bekend staat als de Monado, kan aanboren; met de machtige Monado in de hand wil Shulk de Mechon voor eens en voor altijd verslaan.

Naast de Mechon kom je wilde dieren tegen die variëren van volgzaam tot dodelijk; houd in de gaten wat de aandacht van monsters trekt om ongewenste conflicten te voorkomen of probeer een ultrakrachtig uniek monster neer te halen.

Upgrade je feest terwijl je het avontuur doorloopt door uitrusting te selecteren, wapenvaardigheden te verbeteren en edelstenen te gebruiken die voordelen opleveren; zet je betrouwbare metgezellen aan het werk door de feestmeter te vullen om een ​​kettingaanval uit te lokken en vijanden snel achter elkaar aan te vallen.

Ad