Xenon Racer’s Miami en Tokyo race circuits

Xenon Racer’s Miami en Tokyo race circuits

Soedesco heeft een nieuwe video gepubliceerd met twee steden in Xenon Racer, en meer specifiek de race circuits van Miami en Tokio;

video

City Showcase

In de video met de eerste city showcase bekijken we hoe Miami en Tokio eruit zien in Xenon Racer. Deze twee grote steden hebben in totaal zeven race circuits, die allemaal ook in omgekeerde richting kunnen worden gespeeld.

De video toont eerst het racecircuit “Miami Seaside” in Miami, Florida. Hier kunnen spelers langs de oevers dwalen en genieten van het spectaculaire uitzicht op de oceaan.

De tweede stad die wordt benadrukt, is de bruisende metropool Tokyo, Japan. Er zijn in totaal zes race circuits in Tokio, genaamd “Tokyo Downtown”, “Tokyo Garden”, “Tokyo Highway”, “Tokyo EXPO”, “Tokyo Port” en “Tokyo Skyscrapers”.

Xenon Racer, ontwikkeld door 3DClouds, verschijnt op 26 maart voor PlayStation®4 en PS4 Pro, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X, Nintendo Switch ™ en Steam®.

In de aanloop naar de lancering zullen nog drie City Showcases worden uitgebracht.

Over Xenon Racer

In de nabije toekomst heeft de officiële racefederatie een seizoenspauze van het racen besteld, zodat teams gemakkelijker kunnen overstappen op vliegende voertuigen. Om deze kloof te overbruggen, organiseren hybride autofabrikanten een kampioenschap voor rookie coureurs in de straten van steden over de hele wereld.

Hun geavanceerde auto’s rijden op elektriciteit en Xenon-gas, wat resulteert in gekke snelheden. Ga achter het stuur zitten, houd je adrenaline onder controle en drijf door de straten. Boost tot absurde snelheden en wordt de ultieme Xenon Racer!

Kenmerken:

  • Race met topsnelheden in elektrische voertuigen met Xenon-gas
  • Dwaal in 2030 door de straten van steden als Tokio en Dubai
  • Win in singleplayer, split-screen en online multiplayer-kampioenschappen
  • Personaliseer je auto met tal van onderdelen om het ultieme racevoertuig te maken
Ad