XIII remake op komst

XIII remake op komst

Microids en ontwikkelaar PlayMagic hebben bevestigd dat ze de game XIII uit 2013 opnieuw maken voor het Nintendo Switch-systeem.

video

XIII zal worden gepubliceerd en beschikbaar zijn op 13 november, dus net op tijd voor het allerbelangrijkste kerstinkopenseizoen en zal zowel digitaal als fysiek beschikbaar zijn.

XIII details

Speel als “Dertien”, een getalenteerde soldaat die zijn geheugen verloor en ervan werd beschuldigd de President van de Verenigde Staten te hebben vermoord. Je wordt gewond en amnesie gewekt op Brighton Beach met als enige aanwijzing een kleine sleutel en een mysterieuze tatoeage “XIII” naast je sleutelbeen. Het is nu jouw taak om antwoorden te zoeken in de 34 niveaus van de solo-campagne. Maak je geen zorgen, je zult onderweg het juiste wapenarsenaal vinden.

“We willen het beste avontuur voor spelers mogelijk maken en XIII past absoluut in onze publicatiestrategie. Het opnieuw bekijken van deze game kwam vanzelf, omdat we vonden dat dit unieke soort verhaalgedreven FPS-ervaring ontbrak in het hedendaagse gaminglandschap. Ons doel is om het overtuigende verhaal van XIII beschikbaar te stellen aan een nieuwe generatie spelers met de best mogelijke grafische weergaven en animaties. “Microgolven hoofd van de productie Francois Coulon

“Het PlayMagic-team is erg enthousiast over de mogelijkheid om een ​​echte klassieker te maken; de graphics, het geluid en de animaties moderniseren, terwijl ze trouw blijven aan de ongelooflijke look en feel van de originele XIII. XIII’s gameplay-mechanica worden herwerkt in een poging om de ervaring te moderniseren op een manier die de oorspronkelijke geest van het spel omvat.

We zijn er zeker van dat de fans van het originele spel dol zijn op het herontdekken van een van hun all-time favorieten terwijl nieuwe spelers een echt iconisch meesterwerk ontdekken in een nieuw licht. “PlayMagic CEO en creative director Giuseppe Crugliano

Ad