XSEED Games onthult titels die deel uitmaken van hun E3 2019-lineup

XSEED Games onthult titels die deel uitmaken van hun E3 2019-lineup

XSEED Games onthulden hun diverse reeks Switch-titels om te worden vertoond op de komende E3 2019 die volgende week gepland staat!

Tot nu toe biedt de uitgever nu vijf titels aan voor de Nintendo Switch en plaagt nog een titel die nog moet worden aangekondigd in de komende dagen.

XSEED Games E3 2019 lineup

XSEED Games, het onafhankelijke marketingmerk van Marvelous USA, Inc., bevestigde van 11 tot en met 13 juni een gevarieerde line-up van titels op E3 ​​2019 in het Los Angeles Convention Center, West Hall Booth 4700.

In combinatie kondigde het bedrijf een levendig trio aan nieuwe aanbiedingen aan voor Nintendo Switch ™:

Sakuna: Of Rice and Ruin

De vindingrijke oogstgodin Sakuna spreidt haar magie en charme uit naar het Nintendo Switch ™ -systeem, naast het eerder aangekondigde PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en pc-versies. Als enige ontwikkelaars bij Edelweiss zullen regisseur Nal en CG Artist Koichi voor het eerst media-interviews geven op E3 ​​ter ondersteuning van hun hybride-titel voor het simuleren van acties.

Deze betoverende titel van Edelweiss, het tweemansteam achter de veelgeprezen indie lieveling Astebreed (2014 in NA en EU), Sakuna: Of Rice and Ruin combineert side-scrolling-actie met diepe crafting en landbouwsimulatie. Spelers nemen de rol aan van Sakuna, een verwoeste oogstgodin die naar een gevaarlijk eiland werd verbannen met een groep verstoten mensen. Terwijl ze de prachtige, verboden omgevingen van het eiland verkent, zal ze ook een huis in een bergdorp vinden, en zichzelf waardig bewijzen door rijst te oogsten en de levens van mensen te verbeteren. Behalve een frisse kijk op de Japanse mythologie en een liefdesbrief naar actiegames, is Sakuna: Of Rice and Ruin een ode aan rijst en een boeiende simulatie van het ambacht achter de landbouw.

Gemaakt door Edelweiss en gepubliceerd in Noord-Amerika door XSEED Games, Sakuna: Of Rice and Ruin is momenteel in ontwikkeling en zal deze winter van start gaan.

Heroland – Part-time heroes wanted!

Een sinistere plot is ontdekt en het lot van het pretpark (en de wereld!) Ligt in de handen van Lucky de gids, een verwende prins met de naam van Elric, en een ragtag band van toeristen-veranderde-helden. Deze zeer aanpasbare komedie-RPG, compleet met klassieke gevechten in Active Time Battle-stijl, is voor het eerst te spelen in het Engels op E3 ​​2019.

Trek je nostalgiebril aan voor deze RPG voor één speler over een themapark waar gasten kerkers kunnen verkennen, slechteriken kunnen verslaan en legendarische helden kunnen worden, terwijl de speler vanaf de zijlijn als gids helpt! Uitgegeven in Japan als WORK x WORK, wordt dit verhaal van prinsen en pixels verteld door meer dan 20 eigenzinnige personages, waaronder overijverige ridders, een opvliegend otter en … * controleert aantekeningen * mensetende broccoli?

Wanneer de monsters van de Dark Lord ook je collega’s zijn, is het moeilijk om de grens te trekken tussen werk en spel! Geregisseerd door Takahiro Yamane (Fantasy Life), geschreven door Nobuyuki Inoue (Legend of Mana), ingebed in een kleurrijke 2D-wereld gecreëerd door Nobuhiro Imagawa (MOTHER 3, Legend of Mana) en stampvol Tsukasa Masuko’s (Shin Megami Tensei) grillige deuntjes, dit avontuur is er een die je niet mag vergeten!

Ontwikkeld door FuRyu en gepubliceerd in Noord-Amerika door XSEED Games, is Heroland in ontwikkeling voor een lancering in 2019.

BurgerTime-party!

De retro-actieklassieker keert terug met een frisse look voor chef-kok Peter Pepper en zijn Food Foes. Deze arcade-achtige platformpuzzelaar biedt een snelle gameplay, een uitgebreid menu met functies en meer dan honderd verrukkelijke etappes. Het etengevecht begint op E3 ​​met maximaal vier spelers in de nieuwe multiplayer-modus!

Chef-kok Peter Pepper en de Food Foes keren terug om een ​​frisse blik en tonnen nieuwe gameplay te serveren in deze smakelijke reimagining van Data East’s arcade-klassieker uit 1982! Nadat de gril is geactiveerd voor wat actie, zullen nieuwe modi en items moderne koks buiten het broodje laten denken om hapklare puzzels op te lossen, zoals afbrokkelende vloeren, olielekkages en ijskoude ladders, allemaal terwijl ze zowel oude als nieuwe eetbare vijanden ontwijken. Met de lokale multiplayer kunnen 2-4 vrienden samenwerken als kok of concurreren als een keuken in meer dan 100 levels die ervoor zorgen dat het plezier niet lang achter de vervaldatum van Mr. Hot Dog blijft. Laten we nu koken!

Ontwikkeld door G-Mode en gepubliceerd in Noord-Amerika door XSEED Games, BurgerTime Party! is in ontwikkeling voor een herfst 2019 lancering.

Rune Factory 4 Special

In Rune Factory 4 Special voor Nintendo Switch zullen spelers het legendarische fantasie-avontuur ervaren in een volledig geremastered vorm met HD-graphics. In SENRAN KAGURA Peach Ball voor Nintendo Switch zullen spelers flipperen op een manier die nog nooit eerder was bedacht. Gezamenlijk brengen XSEED Games gamers zes aantrekkelijke aanbiedingen op meerdere platforms, waarvan er drie naar de pc gaan, drie naar het PS4 ™ -systeem en vijf naar Nintendo Switch … plus nog een mysterietitel die nog moet worden onthuld.

Ervaar het wereldberoemde fantasy landbouwavontuur als nooit tevoren, met HD-graphics in volledig geremasterde vorm. De geneugten van het verbouwen van gewassen, het vangen van vis en het verzamelen van monsters wachten op spelers die oud en nieuw zijn, terwijl doorgewinterde ontdekkingsreizigers graag een bijgewerkte openingsfilm ontdekken. Andere boerderij-frisse functies omvatten Newlywed-modus, die speciale afleveringen introduceert over het leven van het huwelijksleven en nieuwe in-game tussenfilmpjes. Bovendien, een nog hogere moeilijkheidsgraad voor ervaren spelers om een ​​uitdaging aan te gaan die echt hun vaardigheden waard is.

Ontwikkeld door Hakama en Marvelous Inc. en gepubliceerd in Noord-Amerika door XSEED Games, is Rune Factory 4 Special in ontwikkeling voor een lancering in 2019.

SENRAN KAGURA Peach Ball

De genre-spannende SENRAN KAGURA-serie gaat een nieuwe uitdaging aan: flipperen! Werk als een assistent van Haruka terwijl ze probeert haar mede-shinobi te genezen met de mysterieuze krachten van de Peach Ball nadat ze zijn blootgesteld aan een experimentele substantie die hen absoluut wild maakt.

Duik in dit nieuwe avontuur en flip, bump, spin of ricochet de Peach Ball om de shinobi naar hun normale niveau terug te brengen. Met aanpasbare tafels, speciale minigames, een volledig verhaal-modus en de terugkeer van fan-favoriete functies, waaronder de Diorama-modus en de kleedkamer, is dit een van de populairste flipperkasten ooit.

Ontwikkeld door HONEY∞PARADE GAMES, Inc. en Marvelous Inc. en gepubliceerd in Noord-Amerika door XSEED Games, lanceert SENRAN KAGURA Peach Ball op Nintendo Switch op 9 juli 2019. Later deze zomer volgt een pc-uitgave.

Bovendien zal XSEED Games de komende dagen een grote nieuwe aankondiging doen om zijn E3-line-upplannen verder te delen.

Ad