XSEED – Story of Seasons: A Wonderful Life – Premium Editie

XSEED – Story of Seasons: A Wonderful Life – Premium Editie

Story of Seasons: A Wonderful Life krijgt in de nabije toekomst een remaster en remake, en de ontwikkelaars van XSEED Games hebben nu aangekondigd dat ze een Premium Edition van de game zullen uitbrengen . De videogame werd voor het eerst aan het publiek getoond op de GameCube onder de naam Harvest Moon: A Wonderful Life. Vervolgens werd het overgezet naar het PlayStation 2-apparaat.

Volgens XSEED Games wordt de premium-editie van de game geleverd met een schattige geitenknuffel van 3,5 inch lang en 4 inch lang en een grote stoffen poster in een op maat gemaakte doos. Beide items delen een originele illustratie die is gemaakt door de illustrator van de serie, Igusa Matsuyama.

Over STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

‘STORY OF SEASONS: A Wonderful Life’ speelt zich af in het slaperige stadje Forgotten Valley, waar de hoofdpersoon zijn of haar vader helpt zijn of haar levenslange ambitie van het bezitten en exploiteren van een boerderij waar te maken. Spelers zullen uiteindelijk de persoon ontdekken met wie ze de rest van hun leven zullen doorbrengen, kinderen krijgen met die persoon en die kinderen zien opgroeien. Zal hun kind de familieboerderij voortzetten als erfenis, of zullen ze hun roeping in een ander deel van de wereld ontdekken? De enige manier om daar achter te komen is door te wachten…

Een verhaal dat van generatie op generatie is doorgegeven over landbouw, familie en vriendschap wordt nu opnieuw verteld voor een nieuw publiek. De remake van STORY OF SEASONS: A Wonderful Life voegt een groot aantal nieuwe evenementen, verbeterde festivals, een overvloed aan gewassen toe die nog nooit eerder zijn gezien, en nog meer recepten om te koken dan de originele versie, die aanvankelijk werd uitgebracht voor de Nintendo GameCube en en later geporteerd naar de PlayStation 2. Nieuwkomers in de serie zullen de geneugten van het gezellige boerenleven ontdekken en de opmerkelijke mensen die deze serie laten schitteren.’ Terugkerende fans zullen veel interessante toevoegingen aan Forgotten Valley ontdekken, terwijl nieuwkomers de geneugten van het gezellige boerenleven.

Ad