Yacht Club Games – Zal ontwikkeling richten op Nintendo Switch

Yacht Club Games – Zal ontwikkeling richten op Nintendo Switch

In een interview met GamesIndustry verklaarde James Chan, operationeel directeur, dat de studio is gericht op ontwikkeling voor Nintendo Switch.

Hij zei ook dat Yacht Club Games waardering heeft voor degenen die Shovel Knight sinds de Wii U-dagen hebben ondersteund.

James Chan over ontwikkeling

It was so early that we benefited from people having nothing else to buy. We were lucky then, but we still see that Switch is a really good platform for us. It is where the players who speak our language are. It will definitely be our main focus.

Chan onthulde ook dat Shovel Knight 2,65 miljoen exemplaren op alle platforms heeft verkocht, wat zeker geen slecht verkoopnummer is.

Ik hou ervan dat hij zei: “Hier zijn de spelers die onze taal spreken”. Het is iets waar ik oh zo lang aan heb vastgehouden met het oog op Nintendo. Het gaat niet altijd over de meest grafisch impactvolle game te zijn. Het gaat over het vertellen van verhalen en geweldige gameplay. Leuk om te zien dat Yacht Club Games ook aan boord is als het gaat om die filosofie.

Ad