Yars: Recharged komt in Augustus, nieuwe trailer

Yars: Recharged komt in Augustus, nieuwe trailer

Atari, Adamvision Studios en SneakyBox hebben de ultieme releasedatum van Yars: Recharged vastgesteld. De vernieuwde editie van de iconische videogame wordt op 23 augustus 2022 uitgebracht op Nintendo Switch.

Yars: Recharged is onlangs onthuld. Als onderdeel van de onthulling werd slechts een vaag tijdschema voor de release voor 2022 verstrekt.

video
play-rounded-fill

Over Yars: Recharged 

Yars: Recharged plaatst spelers midden in een gedurfde aanval op de vijandige thuiswereld, die wordt verdedigd door mechanische bijenkorven die dodelijke wapens pulseren en zwermen draaiende raketten ontketenen.

Vind veilige havens onder het spervuur ​​van inkomend vuur en voer vervolgens gedurfde aanvallen uit op de versterkingen van de vijand.

Verzamel genoeg energie door vijandige schilden te breken om het kolossaal dodelijke Zorlon-kanon van brandstof te voorzien en ontketen vervolgens zijn pulserende, kokende kosmische energiestralen om vijanden uit te roeien.

Yars: Recharged vereist dat spelers zich zeer bewust zijn van visuele en hoorbare signalen die naderend gevaar voorspellen en dat ze de vliegbesturing van het spel onder de knie moeten krijgen om moeilijkere levels te doorkruisen.

Yars: Recharged zal digitaal beschikbaar zijn via de Switch eShop. De prijs is vastgesteld op $ 9,99.