Yo-kai Watch 4 – Nieuwe content toegelicht

Yo-kai Watch 4 – Nieuwe content toegelicht

Yo-Kai Watch 4 is nu beschikbaar voor aankoop in Japan op de Nintendo Switch en het spel ziet er weliswaar best aangenaam uit.

video
play-rounded-fill

Level-5, de ontwikkelaars achter de serie, hebben hun toekomstplannen voor aankomende content voor het spel gedetailleerd. Dit varieert van gratis updates tot gepeste betaalde downloadbare content. Dit alles is momenteel gepland om dit jaar te worden vrijgegeven in het land van de rijzende zon.

Begin juli (gratis update)

Jinpei Jiba en Kage Orochi

Door het koppelen van de Jinpei Medetai Yo-kai Ark, die is inbegrepen als een pre-sale bonus met kaartjes voor de Yo-kai Gakuen Y: Neko wa Hero ni Nareru ka-film, verschijnt Jinpei Jiba in het spel. Door de quest op te ruimen, kun je vrienden worden met Kage Orochi.

Android Yamada

Met behulp van de exclusieve downloadcode die bij de 13 juli-augustus augustus 2019 uitgave van Monthly CoroCoro Comic staat, kunt u vrienden worden met Android Yamada.

Begin augustus (gratis update)

Nieuwe kaart: Battle Raidenryuu, de sterkste vijand in het spel sterker dan zelfs de laatste baas, in de “Yo-Goku National Sport Hall.” Extra yo-kai zullen de een na de ander verschijnen. Sumo-achtige yo-kai en ook nieuwe yo-kai! Je kunt zelfs vrienden worden met Enma en Nurarihyon. ■ 2019 (Betaalde downloadbare inhoud)

Multiplayer komt naar Yo-kai Watch 4! Vecht samen met vrienden en familieleden in de nieuwe veldslagen van Yo-kai Watch 4. Nog meer extra yo-kai.Verschillende andere updates. Kijk uit naar meer informatie.