Yo-Kai Watch gameplay videos

Yo-Kai Watch gameplay videos

De originele Yo-Kai Watch-game voor de Nintendo 3DS krijgt een lichte make-over voor het Nintendo Switch-systeem. Zoals je zou verwachten, heeft Yo-Kai Watch nu HD-beelden en functies online gevechten.

Gameplay-video’s zijn nu online verschenen van de Tokyo Game Show van vorige maand en ze geven je een idee van wat je kunt verwachten van deze Nintendo Switch-remaster. Yo-Kai Watch verschijnt op 10 oktober in Japan voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Een westerse release van deze game of Yo-Kai Watch 4 moet nog worden aangekondigd door Level-5.

Over Yo-Kai Watch

Yo-kai Watch draait om vriendschap sluiten met Yo-kai die de stad achtervolgt. Ze zijn gebaseerd op traditionele Japanse yōkai, maar vaak met slimme wendingen. Als je bevriend raakt met een Yo-kai, krijgen ze hun vriendschapsmedaille, een object waarmee je Yo-kai kunt oproepen.

De Yo-kai Watch-game gaat over honderden soms schattige, soms spookachtige en meestal ondeugende Yo-kai die onze wereld bewonen. Yo-kai zijn geen spoken, monsters of wezens. Yo-kai zijn eenvoudigweg Yo-kai. Ze kunnen niet worden gezien door het menselijk oog, maar ze zijn overal. Of ze nu zijn geboren uit de ziel van een overleden mens, of een alledaags object dat zijn hogere doel ontdekt, hun persoonlijkheden zijn duidelijk menselijk.

Terwijl je de wereld verkent, gebruik je je Yo-kai Watch om ze te vinden, bevriend te raken en van ze een team te maken om tegen andere Yo-kai te vechten. Het is misschien niet zo eenvoudig om nieuwe Yo-kai te gebruiken – in veel gevallen moet je met ze vechten en indruk op ze maken tijdens je gevecht. Elke Yo-kai heeft zijn eigen unieke vaardigheden en sterke punten en je zult ze gebruiken om de slechte Yo-kai uit te dagen en mensen te helpen die dagelijkse problemen moeten oplossen – zoals een ruzie met een vriend of iets belangrijks vergeten – dat kan worden veroorzaakt door ondeugende Yo-kai overal verborgen.

Ad